INSPIRATIE

Ko’s Mo // Geloof in een betere wereld

8f704a5a93e7b0bb1a7caa984bfeb55c-50a64197a9f79

Ja, ik geef het toe. Het is De Waarheid. Ik geloof in een betere wereld. Een wereld waarin Freddie Mercury nog leeft, waarin een snor slechts een stuk ongemakkelijk gazon is, waarin prostaatkanker de kanker kan krijgen.

Al de hele week luister ik, bij wijze van thema, muziek van snorrendragers. Het geeft steun in bange dagen. Het geeft me het gevoel dat ik niet alleen ben. Dat mijn snorharen miljarden broertjes hebben, ook in de top van deze rockstar society. Dus al de hele week Queen, Scatman John en Simply Red. Huh?! Die zanger van Simply Red heeft geen snor?! Maar het is wel verschrikkelijke muziek, dus telt het.

Gelukkig zijn er ook snorren die mooie muziek maakten.

Ik ben een snor, ik ben een eiland.

Waarom hebben al die rocksterren zulke volle knevels? Ik vermoed dat het komt door de nieuwe inkomensafhankelijke baardgroei? Hoe meer je verdient, hoe dikker en zwarter de streep onder de neus?

Geef me meer, en die snor groeit harder. Jawel, geld verdienen (en geld collecteren) is leuk, maar het belangrijkst is het gesprek. Daarvoor heb ik die vriend op mijn bovenlip. Om te praten over kanker. Niet een leuk gesprek, wel belangrijk. Je mag mijn snor sponsoren, om het gesprek over kanker aan te wakkeren, of gewoon omdat je een keer een beetje moest glimlachen om dit stukje. Elke euro is een euro. Echt. Ga naar http://mobro.co/KOKOKO en sponsor mijn snor via creditcard of iDEAL.

@KOKOKO3000

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.