MODE & BEAUTY

LaBeau Bags // Bohemian & fair

LaBeau Bags 1

Als wij Moderne Hippies wat kopen, dan doen we dat liever met de know-how dat het ook bijdraagt aan een betere wereld. Toch?

Dan kunnen we bij LaBeau Bags terecht: bohemian en fair!

De meeste tassen en accessoires van LaBeau Bags worden namelijk gemaakt van vintage en gerecyclede materialen, die weer afstammen van de Hill Tribes uit Thailand. De stammen in Thailand worden veelal gekenmerkt door hun prachtige, kleurrijke klederdracht. De left-overs van de Tribes, zoals de babydragers en jassen, gebruikt LaBeau Bags bij het maken van haar tassen. Tassen met een mooie achtergrond, dus.

LaBeau Bags werkt samen met een kleine fairtrade fabriek in Thailand, waar de producten met de hand gemaakt worden. Van ieder verkocht product gaat er 10 % percentage terug om de makers een betere toekomst te schenken. Op dit moment wordt het geld bijvoorbeeld gespaard voor een WiFi-toren, om de mensen en kinderen uit de dorpen van de Hill Tribes te voorzien van meer kennis.

Enkele persoonlijke aanraders:

LaBeau Bags 2
Tas LaBeau Gypsy, €89,95-
LaBeau Bags 6
Sleutelhanger, €14,95-
LaBeau Bags 4
Tribal Vintage Portemonnee, €19,95-

Kijk hier verder op de webshop naar alle varianten van de tassen, sleutelhangers en portemonnees. Extra leuk nieuws: LaBeau Bags staat ook op de Moderne Hippies Markt, op 23 februari in Amsterdam Roest.

In samenwerking met LaBeau Bags.