Outfit Inspo // Een eerlijk meisje

Voor een gezonde dosis fair fashion op Moderne Hippies vind ik het ontzettend inspirerend om andere mensen te vragen hoe zij hiermee omgaan. Het laat namelijk zien dat ik niet de enige ben die de beslissing heeft gemaakt hier bewust mee bezig te zijn. En dat biedt op zijn beurt weer hoop! Ditmaal wil ik jullie introduceren aan Anne Dirks. Anne is 26 jaar en projectmanager bij duurzaam communicatie & branding agency W. Green. Check her out!

Look of the Week Anne Dirks - 1

Look of the Week Anne Dirks - 5

Look of the Week Anne Dirks - 9

Look of the Week Anne Dirks - 4

Look of the Week Anne Dirks - 6

Look of the Week Anne Dirks - 7

Look of the Week Anne Dirks - 8

Schoenen // Tweedehands van Marbles, een hele leuke tweedehands winkel in Amsterdam. En ze zitten goddelijk.

Spijkerbroek // American Apparel – dus sweatshop-free!

Overhemd // Heb ik ooit gekocht voor mijn lief bij ARMEDANGELS, een sustainable brand uit Duitsland met hele mooi basics. Maar ik leen het graag uit zijn kast omdat het zo’n mooie oversized fit heeft. :)

Ringen // Komen overal en nergens vandaan. De meeste draag ik al jaren.

Sjaal // Bufandy, gemaakt van Alpaca wol uit Ecuador. Dorien, de oprichter, werkt samen met een familie uit het noorden van het land, die de wol zelf spinnen en weven, om er vervolgens hele fijne, warme sjaals van te maken.

Jas // Tweedehands van Isabel Marant voor H&M. Ik was verliefd en heb net zo lang Marktplaats afgestruind tot ik hem gevonden had.

Schipperspet // Ook tweedehands! En gaat overal mee naar toe, enorm verliefd op.

Meer inspiratie opdoen? Bekijk hier al onze looks.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter.

Deze week staat in het teken van Fashion Revolution Week. Vergeet niet op Fashion Revolution Day (24 april) een ‘label selfie’ te maken! Tag het merk en vraag #whomademyclothes?

Lees ook: