Outfit Inspo // Een eerlijke bikini!

Op het strand voel ik me pas werkelijk vrij. Het moment dat de slippertjes uitgaan en ik met m’n blote voeten in het zand mag wroeten. Het moment dat ik de warmte van het zand onder m’n handdoek voel en het moment dat de lucht van de zee het diepste van m’n longen raakt.
Hier voel ik me thuis. Gek ergens, want ik ben hier helemaal niet opgegroeid. Op dit soort dagen droom ik even weg en denk ik aan later, ‘als ik groot ben’. Welke plek aan de kust zal ik ooit gaan wonen? In de tussentijd maar vast veel oefenen, door over de hele wereld de zee zoveel mogelijk op te zoeken.

Lotw - een eerlijke bikini - MH - Curms - 5

Lotw - een eerlijke bikini - MH - Curms - 3

Lotw - een eerlijke bikini - MH - Curms - 4

Lotw - een eerlijke bikini - MH - Curms - 7

Lotw - een eerlijke bikini - MH - Curms - 1

Lotw - een eerlijke bikini - MH - Curms - 6

Een eerlijke bikini

De bikini die ik draag is van Curms, een prachtig voorbeeld van een bikini die met zorg is gemaakt en eerlijk is geproduceerd. Deze bikini’s worden namelijk met de hand gemaakt in Indonesië. Die Indonesische roots komen dan ook terug in het design: één kant is namelijk gemaakt van ikat, een bijzonder bewerkelijke weeftechniek. De ikats die voor de bikini’s worden gebruikt zijn twintig tot vijftig jaar oud en zijn door de lokale bevolking gedragen als sarong. Recycling at it’s best!
Door een Curms product te kopen, steun je de lokale bevolking in Indonesië die onder eerlijke omstandigheden de producten voor ons maken. Daarnaast kan je de bikini op verschillende manieren dragen, omdat de bikini’s omkeerbaar zijn. Ze zijn bovendien extra handig voor actieve watermeisjes: het is een stevige bikini die overal goed blijft zitten. Wij zijn helemaal fan!

Ga voor alle modellen (en nog veel meer producten en interessante info) naar www.curms.com!

Waar zou jij graag willen wonen?

Je kunt mij persoonlijk volgen op Instagram, YouTube en Snapchat (profwildchild).
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter.

12 reacties

Claire -

Wat tof! Ik ben nog op zoek naar een duurzame bikini. Weet je toevallig (nog) meer merken? 😀

Inge -

Wat is dat een hele mooie bikini zeg!

desi -

Wauw wat een ontzettend mooie bikini. Ik heb voor nu nog een hele mooie (helaas niet zo duurzame) bikini die nog lang niet versleten is, maar ik ga dit zeker onthouden voor als ik ooit nog een nieuwe wil kopen. Wat een prachtige foto’s ook trouwens, je straalt helemaal!

Zoë -

Wat super lief Desi, dank je wel <3 Ik voel me ook GOED! 😉

Inge -

Wauw, echt mooi! Ik had nog geen eerlijke bikini gevonden.. Ik ben wel bang dat het bovenstukje bij mij niet zal passen, helaas.

Zoë -

Aiii, mmm… Ik blijf natuurlijk altijd kijken naar nog meer mooie merken. Keep you posted!

Carmen, founder CURMS -

Hoi Inge! Goed om te lezen dat je de bikini mooi vind^_^ dankje!
De maten gaan tm XL dus ik heb al flink wat meiden met iets grotere cup kunnen blij maken. Je kan altijd een keertje langskomen in de showroom van CURMS in Wijk aan Zee om op je gemak verschillende modellen en maten te passen:).
Liefs!

Inge -

Als ik daar in de buurt ben, kom ik zeker kijken! (het is niet echt dichtbij, haha) Ik ben benieuwd of het zou passen! Bikini’s vinden is een behoorlijke challenge 😉

Lotte -

Eerlijk, en nog sexy ook! You go girl!

Zoë -

Aaah, lief! Dank je wel <3

Jennifer -

Wauw mooie! Ik ga eens kijken wat ze nog meer hebben :)

Zoë -

Jaa, doen! Ik vond het moeilijk kiezen..

Reageer ook