Outfit Inspo // Vintage hippie vibes

Het lijkt inmiddels een algemene wijsheid te worden: leg jezelf een beperking op – een maand geen alcohol drinken, een maand vegan proberen te eten, enkel fair en vintage kleding kopen – en je krijgt er meer vrijheid voor terug.

Dat is in ieder geval mijn ervaring. Iedere challenge die ik bij mezelf opleg zorgt namelijk voor meer creativiteit, omdat ik uit m’n comfort zone moet stappen en nieuwe wegen leer kennen.

Een broek die ik spot bij het fantastische LENNI the label is sowieso met zorg gemaakt, maar toch struin ik nu bijvoorbeeld bewust Marktplaats en eBay af, in de hoop zo’n pareltje van iemand anders over te kunnen nemen. Het zorgt voor minder waste (en het kost vaak minder geld).

Ik recycle en m’n kast wordt er dit jaar alleen maar creatiever en creatiever op en met de zonnestralen deze maanden zit ik daarmee nog meer in m’n hum. I’m loving the vintage hippie vibes. Jij?

Look of the Week - Vintage hippie vibes - 1

Look of the Week - Vintage hippie vibes - 3

Look of the Week - Vintage hippie vibes - 4

Look of the Week - Vintage hippie vibes - 7
Look of the Week - Vintage hippie vibes - 5
Look of the Week - Vintage hippie vibes - 6

Zonnebril // TOMS

Top // Oma’s zolder
(Dit soort topjes draagt mijn oma al-tijd, ik vind het hilarisch dat ik er nu mee loop)

Broek // LENNI the label via eBay

Schoenen // Sacha Shoes

Ring // Erfstuk van andere oma

Armbanden // Marktjes Zuid-Afrika

Oorbellen // Riverstones

Je kunt mij persoonlijk volgen op Instagram en YouTube.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter.