Outfit Inspo // Vrolijk Wintervachtje

Voor de wekelijkse dosis fair fashion op Moderne Hippies vind ik het ontzettend inspirerend om andere mensen te vragen hoe zij hiermee omgaan. Het laat namelijk zien dat ik niet de enige ben die deze ‘levensveranderende’ beslissing heeft gemaakt: heel veel mensen zijn inmiddels bewust bezig met waar onze kleding vandaan komt! (Niet voor niets heeft Glamour besloten minimaal 10% aan duurzaamheid te besteden!) Inmiddels hebben jullie looks kunnen zien van mijn vriend en heeft blogger Suus ook enkele outfits gedeeld. Vorige week sprak ik af met de meiden van duurzaam communicatie & branding agency W. Green om te vragen hoe zij hiermee omgaan. Janice Schuurman, 24 jaar, is daar projectmanager en gespecialiseerd in duurzame mode en lifestyle.

Dus, wat draagt zij zoal in het dagelijks leven (en naar werk)?

Look of the Week Janice Schuurman - 6

Look of the Week Janice Schuurman - 3

Look of the Week Janice Schuurman - 5

Look of the Week Janice Schuurman - 2

Look of the Week Janice Schuurman - 4

Look of the Week Janice Schuurman - 7

Look of the Week Janice Schuurman - 1

Bomber // Wintervacht

“Een geniaal concept waarbij zware oud-Hollandse wollen dekens worden verwerkt tot super mooie, unieke en vooral warme jassen.” MAN, wat is dit een tof merk. Doe mij ook maar zo’n wintervachtje!

Trui // REAL FAKE

“Een label dat een fashionable en vooral dierzaam tegengeluid wil bieden als reactie op de huidige bont en leertrends. REAL FAKE ‘faket’ zonder concessies te doen op het gebied van stijl en kwaliteit. Love it! :)”

Blouse // NUDE MANIFESTO • The Organic Cotton version of the classic shirt.

“NUDE MANIFESTO brengt van die klassiekers op de markt, zonder naar trends of seizoenen te kijken. Het zijn klassieke designs, van de hoogste kwaliteit en in Europa gemaakt van natuurlijke materialen.”

Broek // Levi’s (tweedehands)

Sneakers // Adidas (tweedehands)

Marktplaats en The Next Closet zijn echt mijn vrienden. Dit is namelijk een duurzame manier om een niet duurzaam item aan te schaffen. Bijvoorbeeld mijn Adidassen. Toffe schoenen, vintage gevonden. :)”

Wat vind jij van de outfit van Janice?

4 reacties

Nancy -

Oh wat een geweldig leuk artikel en wat leuk dat je haar van W.Green hiervoor hebt kunnen vragen. Ziet er allemaal supergoed, erg inspirerend!

Frédérique -

Hele outfit super gaaf! De kleur van dat jasje is heel leuk, zelf zou de kleur mijn niet in die overvloede staan helaas…

Inge -

Ik heb weer inspiratie gekregen! Dit komt op mijn lijstje van merken waar ik zou kunnen shoppen. En Wintervacht is inderdaad een geniaal concept.

Anna -

Wow, dat jack. Zo’n toffe kleur! Erg origineel ook, zoiets zie ik eigenlijk nooit voorbij komen. En yes, goed idee om sneakers lekker tweedehands te kopen.

Reageer ook