Outfit Inspo (+Win!) // Alsof het lente is

Vorige week fietste ik over de Linnaeusstraat. Er was een knalgeel A4-tje op een lantaarnpaal geplakt met: “Alsof het lente is :-)”. Ik begon te glimlachen en was het er grondig mee eens. Jas open, geen sjaal om, bomen staan in bloei. Heel de natuur is in de war, en ik eigenlijk ook. Is het nou echt over een paar dagen kerst?

Look of the Week - Alsof het lente is 4

Look of the Week - Alsof het lente is 1

Look of the Week - Alsof het lente is 5

Look of the Week - Alsof het lente is 2

Look of the Week - Alsof het lente is 3

Look of the Week - Alsof het lente is 5

Hoed // Borsalino

In de zomer zat ik door autopech een paar dagen vast in het noorden van Italië. Ik overnachtte vlak naast de Borsalinofabriek. Daar moest ik natuurlijk even een kijkje nemen. Wat bleek: de outlet zat er ook. Daar werden de prachtige handgemaakte hoedjes voor zo’n 60 % van de oorspronkelijke prijs verkocht. Nog steeds prijzig, maar helemaal de moeite waard. Ik schreef er deze travel diary over.

Suède boho vestje // Tweedehands via Bohemian Marketplace

Ow, wat ben ik gek op dit ‘nieuwe’ vestje. Ik bestelde ‘m onlangs via de Facebookgroep Bohemian Marketplace. Ik ben helemaal gek op deze groep. Allemaal boho-spulletjes, allemaal tweedehands. Match made in heaven.

Top // Merk onbekend

Dit shirtje heb ik al zooooo lang. En ik vond het de hoogste tijd om te laten zien dat dat ook eigenlijk best wel tof is. Volgens mij heb ik ‘m al zo’n 15 jaar. Ik koester ‘m nog altijd en draag ‘m in ieder geval 1 x per jaar. Duurzaam gevalletje.

Broek // MUD Jeans

Een van de meest eerlijke en duurzame spijkerbroekmerken out there. Een mooi merk dat ik met trots mag dragen. Doe hier nog meer inspiratie op voor eerlijke en duurzame jeans.

Ketting // Returning Seasons

Wat een prachtige ketting van een prachtig merk: Returning Seasons. Allemaal unieke sieraden, met de hand gemaakt en rechtstreeks uit Amsterdam. Ze hebben naast sieraden trouwens ook kleding. Neem zeker eens een kijkje op hun website. Ik mag even de kerstvrouw uithangen, want Moderne Hippies mag deze week zo’n prachtige ketting van Returning Seasons cadeau doen aan een van onze lieve lezers.

Wil je kans maken op een agaatsteen ketting t.w.v. 69,95 van Returning Seasons? Iedere ketting heeft zijn eigen unieke kleur en vorm. Daarnaast mag je kiezen voor een gold of silver plated ketting. Je krijgt hier een indruk van de verschillende kettingen die er zijn.

Volgende week dinsdag 29 december sluit de actie en ontvangt de winnares een berichtje. Houd daarvoor je inbox goed in de gaten.

Succes & veel liefs!

10 reacties

Anouska -

Toen ik dit artikel begon te lezen, was ik net het nummer ‘Gold’ van Chet faker aan het luisteren:

You gotta know, I’m feeling love
Made of gold, I’ll never love a
Another one, another you
It’s gotta be love I said it

-Anouska (@nouzzie)

Nadia -

When everything, everything, everything you touch turns to gold, gold, gold!

Mijn intergram naam: nadiaalh

Nina -

”All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.”
J.R.R Tolkien, The Fellowship of the Ring

”So the silver lining of any stone can be find,
When blowing off dust”

Wow, I love that necklace! En dat heb ik niet vaak. Kom er graag 1 ophalen vanuit Australië:) Liefs van_hartskamp (insta)

Karolien -

“pimpelpaars met een goud randje” (=met ondefinieerbare kleur)
Vind ik wel een passende uitdrukking voor bij deze ketting, omdat elke steen zijn eigen kleur heeft.

Ik doe graag mee aan de actie!

Karolien -

Mijn Instagram naam is: kar0lien1

Manja -

It is health that is real wealth and not pieces of gold and silver. van Ghandi

Desondanks zou ik die ontzettend gave ketting erg graag willen hebben, wie weet kan de mooie steen dan ook nog bijdragen aan mijn gezondheid (check de fysieke werking op http://www.edelstenenenmineralen.nl/agaat.html ), kan ik hopelijk goed gebruiken 😉

Wat ik ook een mooie quote vind en toch even wil delen:
Winter, a lingering season, is a time to gather golden moments, embark on a sentimental journey, and enjoy every idle hour, van John Boswell

insta; manjaweijers

Lisette | Travellust.nl -

Dat jasje! Die top had ik ook, inderdaad jaaaaren geleden. Hij is van Vero Moda! 😀

Marina -

Ahh merde ik heb een social media detox! Gelukkig loopt de actie tot de 29e, dan kan ik het nog net op tijd plaatsen. Hier alvast mijn spreuk, wat eigenlijk een gedicht is, ik was hier van de week al aan begonnen en het is met het woordje ‘gold’ mooi van toepassing! Nog niet af, maar het begin is er.

Once, our bodies were vessels.
To hold life and to give it,
to love, to breathe, to run, to protect,
to gather, to create with it.

To bring us where we needed to be,
to give us a voice, to be able to speak
Enjoy a touch, a taste, a smell,
and in this life, all was well.

But then they came, with only few,
to change our hearts and change the view.
Pressure arose, with the strongest hold,
to turn these bodies into gold.

To ben thin and sexy and fit and lean,
and in the process we became so mean,
to ourselves, to others, full of shame,
we show our skin and cry for fame.

We look at the mirror, detest what we see,
‘his arms look bigger, she’s thinner than me.
she’s got more likes, he’s on the cover,
I need to lose this weight for summer.’

Let’s run from that, be free again,
I’ll come with you, just tell me when.
We’ll walk and talk and think and make,
indulge ourselves in chocolate cake.

Remember how we used to be,
forever young in spirit, wild and free.
Let’s go and end this madness,
look at our bodies with joy instead of sadness.

Instead of treating our bodies hateful,
let’s think of all the reasons to be grateful,
hold ourselves with arms of love,
Because your body, love,

Is something to be proud of.

hanneke -

Wat een Prach-ti-ge ketting. Ik houd niet zo van kettingen (ja…ik weet het…hoe kan het?), maar deze vind ik bijzonder mooi!
Helaas ben ik niet zo van de social media en moet ik de winactie aan me voorbij laten gaan. Ik wens een ander alvast veel draagplezier met deze ketting

Reageer ook