MODE & BEAUTY

Outfit Inspo (+Win!) // Alsof het lente is

Vorige week fietste ik over de Linnaeusstraat. Er was een knalgeel A4-tje op een lantaarnpaal geplakt met: “Alsof het lente is :-)”. Ik begon te glimlachen en was het er grondig mee eens. Jas open, geen sjaal om, bomen staan in bloei. Heel de natuur is in de war, en ik eigenlijk ook. Is het nou echt over een paar dagen kerst?

Look of the Week - Alsof het lente is 4

Look of the Week - Alsof het lente is 1

Look of the Week - Alsof het lente is 5

Look of the Week - Alsof het lente is 2

Look of the Week - Alsof het lente is 3

Look of the Week - Alsof het lente is 5

Hoed // Borsalino

In de zomer zat ik door autopech een paar dagen vast in het noorden van Italië. Ik overnachtte vlak naast de Borsalinofabriek. Daar moest ik natuurlijk even een kijkje nemen. Wat bleek: de outlet zat er ook. Daar werden de prachtige handgemaakte hoedjes voor zo’n 60 % van de oorspronkelijke prijs verkocht. Nog steeds prijzig, maar helemaal de moeite waard. Ik schreef er deze travel diary over.

Suède boho vestje // Tweedehands via Bohemian Marketplace

Ow, wat ben ik gek op dit ‘nieuwe’ vestje. Ik bestelde ‘m onlangs via de Facebookgroep Bohemian Marketplace. Ik ben helemaal gek op deze groep. Allemaal boho-spulletjes, allemaal tweedehands. Match made in heaven.

Top // Merk onbekend

Dit shirtje heb ik al zooooo lang. En ik vond het de hoogste tijd om te laten zien dat dat ook eigenlijk best wel tof is. Volgens mij heb ik ‘m al zo’n 15 jaar. Ik koester ‘m nog altijd en draag ‘m in ieder geval 1 x per jaar. Duurzaam gevalletje.

Broek // MUD Jeans

Een van de meest eerlijke en duurzame spijkerbroekmerken out there. Een mooi merk dat ik met trots mag dragen. Doe hier nog meer inspiratie op voor eerlijke en duurzame jeans.

Ketting // Returning Seasons

Wat een prachtige ketting van een prachtig merk: Returning Seasons. Allemaal unieke sieraden, met de hand gemaakt en rechtstreeks uit Amsterdam. Ze hebben naast sieraden trouwens ook kleding. Neem zeker eens een kijkje op hun website. Ik mag even de kerstvrouw uithangen, want Moderne Hippies mag deze week zo’n prachtige ketting van Returning Seasons cadeau doen aan een van onze lieve lezers.

Wil je kans maken op een agaatsteen ketting t.w.v. 69,95 van Returning Seasons? Iedere ketting heeft zijn eigen unieke kleur en vorm. Daarnaast mag je kiezen voor een gold of silver plated ketting. Je krijgt hier een indruk van de verschillende kettingen die er zijn.

Volgende week dinsdag 29 december sluit de actie en ontvangt de winnares een berichtje. Houd daarvoor je inbox goed in de gaten.

Succes & veel liefs!