KUNST & CULTUUR, MODE & BEAUTY

Lovely Finds // Vintage verzamelwoede

Ook Moderne Hippies moeten werken en kunnen daarom niet dag in, dag uit, marktjes afstruinen naar de beste vintage items. Hoewel ik leef voor dat soort momenten van urenlang zoeken naar het ultieme item, zijn we niet voor niets MODERNE hippies. Dat wil zeggen; je kunt ook urenlang het internet afstruinen naar iets leuks.

Zo schreef ik al over Vinit, dat nu overigens Soekis heet. Onlangs stuitte ik op Lovely Finds; een webshop met een breed assortiment aan sieraden, sjaals, kleding, tassen, vintage en zelfs verzorgingsproducten en spulletjes voor kinderen. Mijn voorkeur gaat uit naar de mooie sieraden met een Peruaans tintje, waarschijnlijk omdat ik het land sinds mijn bezoek eraan in mijn hart heb gesloten. Ook de lippenbalsems zijn geweldig, je kent ze misschien wel; van Lulu’s Garden.

Schermafbeelding 2013-07-30 om 16.02.02

Naast de lippenbalsems zul je hoogstwaarschijnlijk meer bekende producten tegen komen op de webshop van Naoual. Sinds september is haar Lovely Finds een feit. De webshop is het gevolg van dezelfde hobby die ik heb, namelijk het zoeken naar unieke vintage stukken en originele ontwerpen van designtalent. Haar hobby liep echter wat uit de hand en nu deelt ze die met jou. Mooie bijkomstigheid, Naoual draagt graag een steentje bij aan een goed milieu:

“Welke kleur ook in de mode is, mijn hart is voor altijd groen. Daarom zijn de ontwerpen die ik inkoop zoveel mogelijk handmade en eco. Koop je vintage, dan doe je automatisch op een stijlvolle manier aan recycling.”

Chunky_Bussines_bracelet-455x475

Natuurlijk kun je Lovely Finds volgen op Facebook, zodat je op de hoogte wordt gehouden van nieuwe producten en leuke acties. Hetzelfde geldt voor Twitter. Maar voor urenlang digitaal struinwerk moet je toch in de webshop zelf zijn. Dus wat houd je tegen? Verdwaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.