Magical manifesting diary // Wordt 2017 jouw beste jaar ooit?

Afgelopen jaar is voor mij een grote ontdekkingstocht geweest, na vele reizen bleef ik uiteindelijk hangen in Portugal. Daar ben ik nu nog steeds (ik overwinter hier dit jaar!). De droom van mijn vriend en mij is om hier een stuk land te kopen en in de toekomst ons eigen eco-project te beginnen. Er komt heel wat (wachten) kijken bij het kopen van land en we zitten nog steeds in spanning. Ik ben daarom veel bezig met manifestatie. Manifestatie klinkt misschien ‘vaag’ of ‘abstract’, maar toch kan het je helpen om duidelijk je doel voor ogen te houden, positief te blijven en gelijkgestemden aan te trekken. Om die reden hebben de Australische Shannon Cox en Natalie O’Brien – speciaal voor ons Moderne Hippies – een manifestatie dagboekje ontwikkeld.

magical-manifesting-diary-x-moderne-hippies-1

magical-manifesting-diary-x-moderne-hippies-4

Het doel is om manifestatie een stukje leuker en toegankelijker te maken. In The magical manifesting diary vind je leuke opdrachtjes, ideeën en inzichten plus ruimte voor je eigen dromen en doelen voor 2017.

 Deze week ontving ik mijn magical manifesting diary in de brievenbus. Een prachtig geïllustreerd dagboek/agenda/planner, bomvol inspiratie en tips voor degenen die meer willen leren over manifesteren en mindful leven. Door middel van Weekly Wisdoms, Bucketlists, weekplanners, tips en lege pagina’s om je eigen creativiteit z’n gang te laten gaan, helpt de Manifesting diary je om van 2017 een inspirerend jaar te maken en écht aan het denken te zetten. Met mooie illustraties is het dagboek een waar kunstwerkje dat ik graag opensla. 

Extra fijn: het dagboek is er ook in een speciale eco-editie. Het eco dagboek is gedrukt in Australië, gemaakt van milieuvriendelijk materiaal (35% is zelfs gerecycled materiaal) uit verantwoorde bosbouw, vrij van gifstoffen of chemische inkt en volledig recyclebaar. Jouw aankoop heeft dus geen negatieve impact op bedreigde dieren of bosbouw praktijken.

magical-manifesting-diary-x-moderne-hippies-2

magical-manifesting-diary-x-moderne-hippies-3

“This is a light hearted, fun diary for those interested in all things spiritual and wanting to have a bit more of a dabble & learn”, aldus Shannon en Natalie.

Wat mij betreft is de magical manifesting diary een prachtig cadeau om jezelf te geven en het nieuwe jaar goed te beginnen! Je kunt beide edities vinden op Etsy.

Liefs, Iris

Je kunt me persoonlijk volgen op mijn blog, Facebook, Twitter en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter.

4 reacties

Irm -

Hoi Iris!

Wauw mooie review!
Ik was toevallig op zoek naar een dagboek voor 2017 en deze klinkt echt als perfect voor mij, aangezien ik 2017 ook mijn manifestatiejaar wil maken en doelen wil realizeren.

Ik heb alleen wel een vraag; ik heb het geprobeerd te bestellen via de link die je stuurde, en je kon jn t begin je bank kiezen.. Alleen later in t bestelproces blijkt dat je met een creditcard moet betalen, er lijkt geen andere optie te zijn. Weet jij toevallig of t ook anders kan? Ik heb namelijk geen creditcard en heb geen zin er voor een te gaan betalen speciaal om alleen deze aankoop te doen. Alvast bedankt!

Iris -

Goed om te horen!:) Ik ben er ook erg blij mee! Via Etsy heb je de keuze om te betalen via creditcard of via PayPal. Het aanmaken van een PayPal account is heel makkelijk en gratis, ik vind het erg fijn om het te gebruiken voor (buitenland)betalingen in plaats van een creditcard! Hoop dat dit helpt:)!

Claire van Vrijberghe de Coningh -

Wauw, wat een prachtige illustraties!! <3

Iris -

Mooi he?! Ik ben ook fan:)

Reageer ook