MODE & BEAUTY

Mijn 6 lievelingssieraden van dit moment

Ik ben echt een accessoire-meisje! En momenteel draag ik 6 sieraden vet vaak. Zo vaak, dat ik er een item van wilde maken. Dus bij deze, mijn 6 lievelingssieraden van dit moment:

Upper arm cobra van Icatchy

Deze bovenarmband is van iCatchy en kost slechts 12,50-. iCatchy is een Nederlandse webshop met allerlei hippieproof spul. Absoluut het bekijken waard. Je vindt de armband hier. iCatchy staat trouwens ook geregeld op de events van Moderne Hippies.

Top 6 lievelingssieraden geheel1

Slangenring van IXIA La Alkemista

Ja, ik weet niet wat het is, maar blijkbaar vind ik slangen fantastisch. Deze ring heb ik gekocht op Ibiza. Aldaar heb ik een kaartje meegenomen van IXIA La Alkemista en kwam ik erachter dat hij ook een Etsy webshop heeft. Hij maakt echt fantastische dingen! Bekijk de webshop ook hier.

Top 6 lievelingssieraden geheel2

Kintala armband uit Turkije

Weer uit Ibiza; maar de armband komt oorspronkelijk uit Turkije (zo vertelde het meisje op Ibiza me). Enkele “hippie” webshops verkopen dit soort armbanden ook; google “Kintala” maar eens. Zo zag ik ook dat Of a Muse ‘m ook heeft (waar ik laatst een “What we Wear”-item van maakte). Bekijk ‘m hier in hun webshop.

Top 6 lievelingssieraden geheel3

Ring uit Ibiza

Nog een ring die uit Ibiza komt (misschien is de conclusie uit deze blogpost wel dat je gewoon naar Ibiza moet gaan); ik kocht ‘m op de Las Dalias markt. Helaas heb ik geen bron online waar je dezelfde kunt vinden. Heb jij een goede tip? Reageer!

Top 6 lievelingssieraden geheel4

Veren oorbel van Glam Factory

Deze oorbel heb ik van Nederlandse webshop Glam Factory. Eerder schreef ik hier ook al een eerder blogpost over. Je vindt Glam Factory ook eigenlijk altijd op onze events.

De oorbel is 9,95- en vind je hier.

Top 6 lievelingssieraden geheel5

Aquamarijn ketting van _hippiehippieshake_

Deze ketting heb ik via Instagramaccount _hippiehippieshake_. Het meisje wat achter het account zit heet Denise en vanuit Barendrecht maakt ze allerlei kettinkjes. Zelfs online “trekken” stenen je, blijkbaar. Toen ik vroeg naar de betekenis van de steen die ik had gekozen, zei Denise het volgende: “Deze steen heet Aquamarijn en heeft een kalmerende werking – zowel geestelijk als lichamelijk. De steen draagt eraan bij dat je je onbezorgd, ontspannen en vrolijk voelt. Ook is Aquamarijn goed geschikt om bij je te dragen tijdens meditatie. Het bevordert namelijk spirituele groei en intuïtie.” Ha, altijd handig 😉 Zou je ook graag een steentje bij je willen dragen? Ga dan op Instagram op zoek naar _hippiehippieshake_!

Top 6 lievelingssieraden geheel6

Ik hoop dat je mijn sieraden net zo leuk vindt als ik en wat hebt aan deze indirecte tips waar je toffe accessoires kunt kopen! \

Vergeet niet dat je de foto’s gelijk kunt pinnen op Pinterest door op de “Pin it”-knop te drukken bij de foto.

Je kunt mij persoonlijk volgen op YouTube, Twitter en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.