MODE & BEAUTY

What We Wear // By Pipit

Deze week mijn favoriete merk: By Pipit! By Pipit is helemaal hippie proof. Ze hebben de leukste sjaals, hoedjes, tassen, sieraden en accessoires voor in je huis. By PiPit is een sieraden/accessoires merk opgericht door Eveline Lingbeek. Na gestudeerd te hebben op het Amsterdam Fashion Institute (AMFI) en een kijkje te hebben genomen in de reclame wereld, besloot zij uiteindelijk om voor zichzelf te beginnen en haar creaties en ideeën vorm te gaan geven. Zij maakte van haar grote passie haar beroep met By PiPit. Op onderstaande foto’s draag ik de Bliss Bracelet Sand:

Marte's Favorite By Pipit 2

Marte's favorite By Pipit

By Pipit is ontwikkeld voor de ‘free bohemian rebel’. Dromen, reizen en ontdekken zijn 3 belangrijke kernwoorden. Geïnspireerd door kleuren, natuur, oude stammen en hun spirituele gedachtegoed. By PiPit zoekt haar ‘schatten’ over de hele wereld en creëert daarmee unieke, handgemaakte sieraden, elk met een eigen verhaal en symbool. Extra leuk is dat je bij sommige producten in de webshop, het verhaal erachter leest. Bijvoorbeeld bij dit kettinkje met een haaientand. De haaientand wordt als vanouds gebruikt om niet door het ongeluk getroffen te worden, dus als bescherming tegen het kwaad.

Eveline maakt of bewerkt alle accessoires zelf, zodat ze uniek blijven. Om het unieke, authentieke te behouden, worden alle items ook in kleine oplagen gemaakt. Dan hoef je niet bang te zijn dat anderen met dezelfde spullen rondlopen! Bekijk de lookbook van 2012/2013 hier en check de website, Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter van By Pipit!

By Pipit staat ook vaak op markten en op festivals. Zo staan ze 10 november ook weer op de Moderne Hippies Markt (jeej!).

Binnenkort: een interview met het gezicht achter By Pipit – Eveline Lingbeek! I’ll keep you updated ♥!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.