MODE & BEAUTY

Bohemian Fashion // Indian Cress

Nee, ik ben geen “fashion blogger” en droom daar ook totáál niet van. Toch geef ik om mode, en vind ik het wel heel erg leuk. Het liefst dan wel met een verhaal erbij, wat met liefde is gemaakt en wat het liefste de wereld goed doet in plaats van kwaad. Ik verdiep me steeds meer in duurzame mode en ben ook groot voorstander van kledingruilen en tweedehandswinkels (als ik extra hip wil zijn moet ik blijkbaar vintage zeggen). Dan komt daar ook nog eens bij kijken dat bezoekers het blijkbaar heel leuk vinden om een kijkje te nemen in mijn kledingkast. In ‘What We Wear’ geef ik daarom mijn favoriete modemerken weg en laat ik het gezicht achter het merk zien. Deze week: Indian Cress!

Marte's favorite Indian cress

Marte's Favorite Indian Cress 2

Indian Cress werd mij getipt door een van de vele bezoekers van Moderne Hippies. Toen ik de Facebookpagina bekeek van Indian Cress vond ik er gelijk heel veel haarkransjes leuk. Daarom heb ik contact opgenomen met Alexandra. Hoe extra schattig is het, dat ze deze kransjes allemaal zo persoonlijk maakt, vanuit haar studentenkamertje in Leiden!

Ik vind de kransen heel erg schattig. Je ziet dat ze oog heeft voor detail, omdat je per keer weer even iets nieuws ziet in de kransjes. Daar nog een klein kraaltje, daar nog een ander apart veertje, gebruik van verschillend type touw, enzovoort. Op mijn witte kransje heeft ze ook een leren bandje met “Indian Cress” erop, ook heel lief gedaan.

Shameless to say; ik heb relatief gezien een groot hoofd (ja, ook in de winkel moet ik altijd het grootste formaat hoedje pakken). Dus de kransjes zitten een beetje strak bij mij. Als je er dus eentje bij Alexandra gaat bestellen en je hebt dezelfde problemen als ik heb, geef dit dan even aan! 😉

Kopen? Dat doe je via haar Facebookpagina! Allemaal nog lekker jong en persoonlijk dus, precies waar wij van houden. Veel plezier ermee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.