INSPIRATIE

Miss Holloway // Show it!

MissHollawayDegene die het nog niet via internet of andere kanalen bekijkt, zit vanavond klaar voor seizoen 5 van Mad Men. Mijn lievelingsserie op dit moment. Prachtig vormgegeven televisiedrama over een reclamebureau in New York van de jaren 60. Ik zwijmel weg bij de kostuums, typische jaren 60 producten en de goede muziek.

Maar eigenlijk wil ik nu specifiek Miss Joan Holloway de aandacht geven.

Sinds de serie is begonnen, is er namelijk weer een nieuw stijlicoon opgestaan. En dat is wel een beetje mijn heldin geworden, al zeg ik het zelf. Niet dat ik me in de discussie ga mengen over wat nu het modebeeld is en wat men mooi vindt. Maar Miss Holloway heeft mij weer even goed tot nadenken gezet. Een klassiek feminiene verschijning, met goede heupen en borsten, die een ijzersterke uitstraling heeft. Bam.

Natuurlijk zou ik dit niet schrijven als ik zelf van die smalle heupjes zou hebben. Dus ik mag uit ervaring spreken.. deal? Het is namelijk frusterend om te blijven balen van je figuur en daarbij je heupen, billen of borsten te willen verstoppen. Van Miss Holloway en mij mag het dus weer; laat het maar zien! Natuurlijk blijf ik ook op de hoogte van de gezonde recepten en blijf ik sporten, maar het is nu eenmaal een feit dat bepaalde rondingen blijven.

Ik ben dus trots op het nieuwe stijlicoon en ga mijn kledingkast weer eens even goed bekijken.

Moge alle Misses Holloways met mij opstaan! Maar vanavond natuurlijk op de bank zitten en genieten.. Ik kijk er naar uit.

Joan-Holloway1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.