EVENTS

Moderne Hippies Markt // 15 Instagram Highlights

Ik ben vandaag (het is nu maandag voor mij) lekker aan het bijkomen van de Moderne Hippies Markt, en kan nu eigenlijk pas rustig kijken naar alle tweets en Instagram foto’s die gedurende de dag zijn gedeeld. Met dank aan allerlei leuke bezoekers en deelnemers, kan ik ‘mijn kindje‘ ook vanuit een heel ander perspectief bekijken. En dat is super leuk om te zien! Aangezien het nog een kleine week gaat duren voordat de foto’s van ons op de site staan, deel ik daarom graag een kleine selectie van bezoekers en deelnemers van Instagram met jullie. Ik presenteer: deze set van 15 foto’s, door allerlei bezoekers, deelnemers & bloggers van Moderne Hippies. Ik heb ze o.a. gevonden onder #modernhippies, #modernehippiesmarkt en #mhmarkt. Zo leuk om te bekijken!

I’m ready!

Wat een super dag met alle Moderne Hippies ♥ thank you all for the best day ever!!!

Such a lovely event ✌️

Got my self some new pair #funky #boho @Kiboots

Me at #modernehippiesmarkt yesterday

Mijn camera heeft een nieuwe look gekregen 🙂

Spelt bread cone with goats cheese, fig jam and rucola. Hot cocoa, banana and almond with superfoods.

Ibiza in Amsterdam

Being happy doesn’t mean everything’s perfect. It means you’ve decided to look beyond the imperfections. Thank you for a beautiful day and most of all for being you @kaasmetjam, I heart you.

Wat een gezellige, inspirerende, unieke markt! @mh_marte

Het vriendje heeft ook kennis gemaakt met #modernehippies vandaag op de #mhmarkt

Moderne hippies

Sunshine coming thru at Moderne Hippies Markt

#modernehippies #modernehippiesmarkt #amsterdamroest

Een Roestige zondag

Je kunt me ook volgen op Instagram (MH_Marte); daar zal ik deze week toffe foto’s blijven delen van de Moderne Hippies Markt. Houd overigens de site goed in de gaten, want vanmiddag komt er een leuk artikel online waarbij ik JULLIE hulp nodig heb!

Mis ik een leuke foto die jij hebt gemaakt op de markt? Of heb je er misschien over geschreven op je blog? Reageer onder het artikel dan met een link naar je foto of blog! Dat vind ik echt suuuper leuk om te zien en te lezen! Thanks!