EVENTS

Moderne Hippies Markt // 23.02.2014 // Aftermovie

WAUW, wat te gek zeg! iamTV heeft van de Moderne Hippies Markt afgelopen zondag een video gemaakt en hebben ter plekke ook een klein interview met mij gehouden. Ik wist eerlijk gezegd niet zo goed wat ik moest zeggen en daardoor… ook niet wat ik moest verwachten van het eindresultaat. Maar hij is ZO snel af en ZO cool, dat ik ‘m gelijk met jullie wil delen! (Ik was de week ervoor nog wel erg ziek, dus zie nog wat bleekjes helaas ;)). Kijk je mee?

Ter info: iamTV is een community van mediastudenten uit Amsterdam, Almere en Amersfoort. Zij verzorgen wekelijks radio en televisie voor de lokale omroep met de programma’s iamTV en iamRADIO. Een initiatief om te steunen dus! Bedankt iamTV!

En trouwens, nu je gelijk goed m’n gezicht hebt kunnen zien in de aftermovie… Heb jij al gestemd op mij (oprichter van deze website & organisator Moderne Hippies Markt) als “Leukste Ondernemer van Amsterdam”? Ik zou het heel cool vinden als je je support zou laten zien en hier je stem uitbrengt (je kunt iedere dag 1 x stemmen)!

Leukedingendoen Leukste Ondernemer van Amsterdam Marte van Liere