Playlist: fijne tunes #1

Die goede, oude, gekke Griek had het niet beter kunnen verwoorden: Music gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination and life to everything (Plato). Hoe vaak heeft muziek jouw dag mooier gemaakt dan ‘ie werkelijk was? Hoe vaak heeft muziek een bepaald moment specialer gemaakt? Bij mij vaak. Heel vaak.

Naast speciale gebeurtenissen maakt muziek ook het dagelijkse leven net dat beetje leuker. Woensdag stond ik in de rij bij de kassa van Albert Heijn en zoals wel vaker luisterde ik naar muziek op m’n iPod. Toen ik m’n oortjes uit deed, drong het ineens tot me door. Het ene moment was ik nog aan het glimlachen door de vrolijke deuntjes die door m’n blije bol zwierden en het andere moment luisterde ik naar de piepjes van de scanner bij de kassa. Niets mis mee opzich, maar ik werd me opeens heel bewust van wat muziek met je doet. Op alle momenten.

Dus hieronder een kort lijstje met lekkere muziekjes en liedjes waar ik blij van word. Sommige ken je misschien al, andere weer niet. Sommige vind je misschien helemaal geweldig en andere juist tien keer niks. Ga je gang, klik er maar op. En doe mij een enorm plezier en zet bij de reacties jouw fijnste muziekjes neer!

Uiteraard luister ik ook naar nummers die eigenlijk te beschamend zijn om te noemen. Of nouja, voor zover je Karma Chameleon en Ai Se Eu Te Pego beschamend kunt noemen… Enough said.

2 reacties

Joris van Gurp -

“Dust” is leuk. En de hippie dame afgebeeld by t nummer moet ik opeten.
Michel Teló mag!
Ciao

Susan Ruardy -

Gelukkig maar! Heb je misschien zelf nog een rijtje met lekkere nummers?

Reageer ook