Must see // Before the Flood

Maak deze week 1,5 uur vrij in je agenda: deze documentaire móet je zien. Before the Flood laat ons zien hoe ernstig de gevolgen van een veranderend klimaat zijn, door de veranderingen te laten zien die nú al aan de gang zijn.

Before the Flood is nu te zien op YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=90CkXVF-Q8M

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Het is aan ons om massaal te veranderen en druk uit te oefenen op de politiek (andersom werkt helaas vaak niet) en om een positieve verandering teweeg te brengen.  Wat houdt dat concreet in? Stemmen op een partij die groene energie mogelijk wilt maken, producten minderen waar palmolie in zit, (veel) minder tot geen vlees eten en vooruit: sparen voor een Tesla.

En je kan zeggen over Leo wat je wilt, maar dít soort boodschappen zijn nodig om de massa eens te bereiken. Deel jij ‘m ook?

Je kunt mij persoonlijk volgen op Instagram en YouTube.
Je kunt Moderne Hippies volgen op FacebookInstagramYouTube en Twitter.

3 reacties

Lidia -

Ik ben heel benieuwd! Ik ga ‘m vanavond kijken.

Anna -

Oei, confronterend om dit te zien lijkt me. Maar oh zo belangrijk. Nu geen tijd voor, maar deze gaat op de lijst van docu’s die ik nog moet bekijken. Thanks voor de tip!

Paul -

Ja, deze wil ik nog zien. En zeker voor Nederland verbaas ik me er over hoe makkelijk er over klimaatverandering wordt gedacht. Alsof ons land geen last gaat krijgen van een stijgende zeespiegel. Maar goed, ik woon hoog en droog in Enschede…

Reageer ook