INSPIRATIE

Must see // Can We Auto-Correct Humanity?

Tijd om wakker te worden: je kijkt 4 jaar van je leven naar je telefoon. Help! Na onderstaande video is het tijd om die telefoon weer vaker links te laten liggen, het niet erg te vinden dat de batterij op is (je leven is niet voorbij!) of een Telefoon Detox te doen.

Ik begin er als eigenares van deze website ook echt moeite mee te krijgen. Ik moet stiekem non-stop bereikbaar zijn… Posts nakijken, posts inplannen, reageren op comments, en niet te vergeten: de ellende van e-mails, e-mails en e-mails. Het idee alleen al om weer eens op reis te gaan zonder bereikbaar te zijn, kan voor m’n gevoel de komende jaren nog niet. Ik ben alleen maar aan het investeren in Moderne Hippies en ik vind het eng om m’n werk op deze manier los te laten. Mijn werk bevindt zich, naast de evenementen, grotendeels online.

Misschien zouden jullie het helemaal niet zo erg vinden als er een week of twee niets online staat, maar ik heb altijd gelezen dat dat niet goed is tegenover je “trouwe” volgers…

Hoe zouden jullie dit vinden? En wat is jullie mening over de boodschap van de video?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.