Playlist: fijne tunes #2

De zon heeft een magische werking op de gemoedstoestand van mensen, althans op velen. En ik ben daar zeker één van. Je loopt weer op blote voeten in het gras, bijna iedereen is vrolijk…. Je hebt die mooie, bruine gloed op je gezicht en geniet op een zomerse dag op dat hele leuke festival waar je zo naar uit hebt gekeken. Sunshine, it’s magical for your mind.

Muziek heeft op mij ook die magische werking. Muziek laat mij altijd weer even wegdromen en tovert een glimlach tevoorschijn… Zin in een paar fijne tracks waar je zeker op wilt dansen of gewoon een goede vibe van krijgt? Het is een heel gevarieerde playlist, dus hopelijk zit er voor iedereen wel een fijne plaat tussen die op repeat gaat. Enjoy!

Liefs,
Chanou

Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.

14 reacties

Elise -

Jaa this is magic indeed! Dankjewel 😀
Tot Soupies!

Chanou -

Ah nice dat je de muziek kan waarderen Elise. Next playlist komt er weer aan + een nieuwe ‘Gedachtegoed’.

Susan -

Vandaag heerlijk alle nummers rustig geluisterd en wow… Ik heb ze zelfs bijna allemaal in mijn favo lijst gezet! Vooral Clap My Hands.. Zo fijn. Thanks so much voor de tips!

Chanou -

Hi Susan, you make my day! Graag gedaan. Ik vind het zo leuk om te horen als mensen de tracks uit de playlist ook ‘voelen’. Ik word daar heel blij van. New playlist coming soon!

Charlotte -

Ik luister al de heeele week clap your hands door jou. Heerlijk nr, thanks!!

Chanou -

Ik zie de reacties nu pas Charlotte & Susan. Wat super leuk om te horen! Ja Clap your hands vind ik ook heerlijk! New playlist coming soon 😉

Engelien -

Check voor al ook Slow Magic – Waited 4 you (Odesza remix). Zo, zo fijn!

Chanou -

Klinkt zeker fijn Engelien!

Reageer ook