Playlist: fijne tunes #3

Time for some new music…

Onlangs gereleased, een pareltje uit het verleden of een track van een nog onbekende artiest die je echt moet ontdekken. En ook albumtracks die amper worden gedraaid op de radio deel ik graag met jullie. Het komt allemaal voorbij in deze playlist.

Eén van mijn favoriete tracks van dit moment is ‘Like the dawn’ van The Oh Hellos. David K. heeft hier een heerlijke summertrack van gemaakt (vanaf 34 sec). Zon, blote voeten, cute dress, bloem in mijn haar, dansend op dit nummer met een charmante man: geluksmoment!

Ik schreef een paar maanden geleden al over de getalenteerde James Bay. En wat gaat het goed met zijn carrière. Ik word met de dag verliefder op zijn muziek en 23 juni ga ik hem live zien in Paradiso. Can’t wait! Het nummer Let it go heeft op dit moment de meeste airplay, maar de nog onbekende track Hear your heart vind ik ook geweldig van lovely James.

De Ierse muzikant Hozier is bekend van zijn hit Take me to church, maar From Eden klinkt ook heel fijn. Prachtige stem. Ik houd van zijn sound.

Geniet in deze playlist ook van John Mayer met mondharmonica en Vance Joy die bewijst naast de hit Riptide nog meer fijne nummers te kunnen produceren. Niet te vergeten: Disclosure feat. Gregory Porter – geweldige samenwerking – de kwetsbare muziek van London Grammar en Ella Eyre die voor een dosis energie zorgt. Daarnaast zingt Lianna la Havas recht je hart in door de straten van Parijs. En ontmoet Jack Savoretti. Vijf jaar geleden schreef ik onderstaande al over hem, maar hij breekt maar niet volledig door. Echt zonde:

Jack Savoretti makes my day – niet alleen omdat het geen straf is om naar deze man te kijken – maar met name omdat het altijd zo’n heerlijk gevoel is als je wordt gegrepen door een artiest en je niet kan wachten om meer muziek van hem te horen. Ik wil deze man live zien…. en niet zo’n beetje ook!’

De vorige playlist gemist? No worries, beluister ‘m hier.

Enjoy!

En dan nog een extraatje, die je niet op Spotify kunt vinden:

https://www.youtube.com/watch?v=WZBB3ClZNhc

Liefs,
Chanou

15 reacties

Livia -

Disclosure is zo goed!

Chanou -

Vind ik ook! F for you & Latch echt grijs gedraaid, jij vast ook. Hele fijne sound.

Karlijn -

Leuke lijst! Vooral Vance Joy is altijd fijn om naar te luisteren :)

Chanou -

Thnx Karlijn. Ja Vance Joy maakt heerlijke liedjes. Ken je toevallig ook Foy Vance? Beetje verwarrend qua naam ;), maar hij heeft ook een hele mooie stem. Luister ‘Feel for me’ bijv. eens https://www.youtube.com/watch?v=m40fAqy-e44 Wel een stuk rustiger en gevoeliger, maar zeker ook mooi.

Rowan -

Dit zijn echt fijne liedjes! Heb er weer een hoop kunnen toevoegen aan mijn playlist <3

Chanou -

Tof om te horen Rowan. Enjoy listening.

Tessa -

Hele fijne muziek, dankjewel voor de tips!

Chanou -

Graag gedaan Tessa. Muziektips deel ik met liefde

Marte -

De hele playlist geluisterd terwijl ik aan het zwembad lig in Toscane ❤️ heerlijk!

Chanou -

Ah klinkt goed Marte! Geniet ervan. Vind jij Like the dawn van The Oh Hellos ook zijn lekker nummer? Die clip is ook fijn. Enjoy Italy!

Suzanne -

Mooi lijstje! Ik ga gelijk Jack weer luisteren. Een half jaar voor het eerst gehoord en gezien. Wat een fijne vent en wat een heerlijke muziek <3

Chanou -

Thnx! Ken je ook de Broken Glass track die hij speelde @ Mahogany Sessions? Is ook heel mooi. https://www.youtube.com/watch?v=wJ_uH0Cw9Fk

Reageer ook