Playlist: fijne tunes #5

Time for some music…

Onlangs gereleased, een pareltje uit het verleden of een track van een nog onbekende artiest die je echt moet ontdekken. En ook albumtracks die amper worden gedraaid op de radio deel ik graag met jullie. Het komt allemaal voorbij in mijn playlists.

Nu de laatste zonnestralen in september gaan schijnen, heb ik een playlist samengesteld met relaxte deephouse tracks met vocalen en een fijne summer sound. Ook heerlijk om deze tracks hard aan te zetten als je je huis moet opruimen en hier geen zin in hebt ;). Het nummer Easy Love van Sigala bevat de niet te missen sample van The Jacksons – ABC en hier ga je gegarandeerd op dansen!

Enjoy!

De vorige playlists gemist? No worries. Check hier #2hier #3 en hier #4. Enjoy!

Liefs,
Chanou

8 reacties

Stephanie -

Ik ga alle nummers even luisteren, de eerste is in ieder geval al tof! Leuke rubriek trouwens :). En jaaaa THE JACKSONS (sample) <3. I love MJ!

Stephanie -

Thomas Jack – Rivers is ook een aanrader ^^

Chanou -

Thnx Stephanie. Ik ben ook gek op deze rubriek 😉
Easy Love van Sigala vind ik zo’n energiek nummer, the Jacksons sound is natuurlijk altijd heerlijk, maar complimenten voor deze mix.
Thomas Jack is ook goed inderdaad.
Ken je ook Nihils – Help our souls tonight (urban contact remix), Robin Schulz feat. Jasmine Thompson – Sun goes down en Parra for Cuva – Wicked games? Ook fijne nrs.

Liselore -

Hier word ik vrolijk van, Chanou! Ik houd normaliter niet zo van ‘elektronische’ meziek (ben meer een (indie)rock & folk girl), maar deze playlist is geniaal <3 Vooral Save me! Maar die van Riva ook…

Chanou -

Ah nice! Leuk om te horen dat ik een Indierockfolkmeisje ook kan laten genieten van een ander genre 😉 haha. Deze nummers zijn ook best toegankelijk en hebben zo’n heerlijke happy zomerse sound, vind ik tenminste 😉 Enjoy. XC

Sytse -

Leuke nummers zitten er tussen. Een aantal kende ik nog niet dus dat is altijd fijn!

Chanou -

Thnx Sytse. Tracks ontdekken die ik nog niet kende vind ik ook altijd heel fijn.

Reageer ook