Playlist: een perfecte roadtrip

Volgend weekend is het zover… Dan vliegen mijn zus en ik naar Marseille, om vanaf daar een weekendje te gaan roadtrippen. Heerlijk. We kunnen stiekem niet wachten… Even dat gevoel op Schiphol op te pikken, de onwetendheid bij bestemming onbekend te voelen, en bovenal: met de auto door de natuur van Frankrijk te rijden. Ramen naar beneden, muziek aan. Even onze zorgen vergeten, met elkaar zijn. Deze week bereid ik me vast voor en deel ik een playlist met jullie met muziek dat voor mij typisch roadtrip-material is. Van die muziek waar ik mezelf even in kan en mag verliezen, om daarna weer opgeladen thuis te komen. Luister je mee?

Enjoy the ride…

Wat is jouw favoriete nummer voor on the road?

3 reacties

Sanne van Paassen -

Wat een leuke playlist! Ik heb de liedjes nu op staan. Ook lekkere muziek om wakker te worden. Zelf ben ik nog op zoek naar een leuke muziek om mijn workout meer kracht te geven, dus als je nog tips hebt 😉

Zoë -

Thanks, en wat een goed idee!!

Reageer ook