MODE & BEAUTY

Tried & Tested: Lush Popcorn Lip Scrub

Lush Lip Scrub 6

Hallelujah, ik heb eindelijk een oplossing gevonden voor mijn altijd-en-eeuwig droge lippen! Hoewel ik gezegend ben met een paar volle lippen, heb ik eigenlijk het hele jaar door last van velletjes en schrale lippen. Heel vervelend, want naast het feit dat het pijnlijk is, zorgt het er ook voor dat ik nooit lippenstift draag. Mijn lippen zijn van nature vrij rood van kleur en ik vind het vaak mooier als ze iets zachter van kleur zijn. Met een mooie lippenstift kan ik dit effect makkelijk bereiken, maar lippenstift op droge lippen is erg oncomfortabel en ook niet erg flatteus. Met de Popcorn Lip Scrub van Lush heb ik eindelijk zachte en gehydrateerde lippen.

Lush Lip Scrub 1

Zoals alle producten van Lush, ziet de Lip Scrub er naar mijn mening ook aantrekkelijk uit. Het glazen potje is compact en kun je makkelijk meenemen in je tas. De Lip Scrub is er in verschillende smaken, ik heb gekozen voor de popcorn smaak.

Lush Lip Scrub 2

Lush Lip Scrub 3

Op de verpakking kun je zien wat er in de scrub zit. De smaak van popcorn wordt bij deze scrub nagebootst met onder andere basterdsuiker, zeezout en kokosolie. Daarnaast zitten er in de scrub nog jojoba-olie, palenta, knettersnoep en smaakstof. Bij die laatste twee ingrediënten heb ik zo mijn vraagtekens, maar doordat je maar zo’n kleine hoeveelheid van de scrub “eet”, lijkt het me niet iets om je zorgen over te maken. Onderop het potje zie je door wie de scrub is gemaakt en tot wanneer hij houdbaar is.

Lush Lip Scrub 4

Lush Lip Scrub 5

Je gebruikt de scrub door een klein beetje op je lippen te smeren en het zachtjes in te masseren. Het fijne aan de scrub is dat je hem gewoon van je lippen kunt aflikken. De smaak heeft inderdaad wel iets weg van popcorn, een combinatie van zoet en zout. De scrub laat een dun laagje olie op je lippen achter, waardoor ze goed gehydrateerd worden.

Ik kan zeggen dat ik fan ben van deze lip scrub! Geen gedoe meer met zelfgemaakte scrubs en hete washandjes om de velletjes van mijn lippen te krijgen. Ik gebruik de scrub een aantal keer per week en mijn lippen zijn sindsdien niet meer droog geweest. Je kunt de scrub kopen voor € 9,65,- bij een van de Lush vestigingen of in de webshop.

Heb jij de lipscrub van Lush al geprobeerd? Wat vond je ervan?

Liefs, Yonna

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.