KUNST & CULTUUR

Voor in Huis // New Stories

Vintage Bar Cart2

Sinds enkele weken woon ik, samen met Bram, in een echt grote-mensen-huis. Jawel, het tijdperk van studenten- en semi-studentenhuizen is voorbij en het is tijd voor een ruimer en een ietwat volwassen huis.

In zo’n huis passen opeens je halfgare kussentjes niet meer mooi op die nieuwe bank en vind je al die verschillende borden op tafel eigenlijk ook eerder rommelig dan chic. Haha! Wie had dat gedacht…

En als je dan ook nog groter gaat wonen, heb je opeens ook meer spullen nodig om de boel een beetje op te vullen. Een feest, want ik houd erg van interieurvormgeving en vooral van veel mooie dingen in huis. Dus mijn project ‘juweeltjes zoeken voor in ons huis’ is enkele weken geleden begonnen. Zo hebben we een fantastisch oud bordenrek [die al een eeuw in Bram z’n familie zit] aan de muur hangen, staan er dierbare Delfts blauwe vazen op de vensterbank en vond ik een bijzondere groene buffetkast bij Van Dijk & Ko.

Maar er was nog steeds ruimte voor meer.

Terwijl manlief de schuur aan het slopen was, surfte ik ondertussen met de iPad naar de website van New Stories. Ik volgde hen al een tijdje op Instagram en Pinterest vanwege de heerlijke sfeerbeelden met mooie details en de leuke tips voor je interieur. Naast de lifestyle blog hebben ze ook een online shop met te leuke spullen voor in huis. Vintage producten, maar ook producten van jong ontwerpers en kunstenaars.

En bleek daar nou net weer een juweeltje voor mij tussen te staan..!

Vintage Bar Cart

Jawel, ik ben inmiddels trots eigenaar van een vintage bar cart! Een bronzen drankkar uit de eerste helft van de vorige eeuw. Een item wat ik altijd al graag in de kamer wilde hebben staan. Wat een tof ding om als decoratie te gebruiken en gewoon neer te kunnen zetten als bijzettafel. Elke week staan er weer andere dingen op en staat ‘ie weer ergens anders in de kamer, maar dat is precies waarom dit een juweeltje is voor in huis.

New Stories heeft nog veel meer van dit soort juweeltjes in de webshop staan, kijk bijvoorbeeld maar eens naar deze ingelijste vlinders, deze vintage vogelkooi, deze oude apothekersfles of dit mooie glazen opbergbakje. Ook leuk: ze houden actief een blog bij die helemaal bij hun stijltje past. Maar, stiekem nog leuker; ze staan ook op ons event volgende week zondag!

Shopse!

xx, Inger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.