MODE & BEAUTY

(Not so-) Secret bohemian shopping tips #3 // Planet Blue

Leah Jenner Planet Blue

Ok, super secret is het niet meer, deze tip: MH Marte was me net voor en tipte jullie al over Planet Blue in de post over de beste winkels voor festival looks. Maar toch ga ik er nog even over door, want er is een hoop eye candy die ik jullie niet kan onthouden!

Ooit, zo’n jaartje of twee geleden, vond ik de onderstaande foto op Facebook. Ik was meteen obsessed: de styling! De kimono! Dat haar! De foto bleek afkomstig uit de nieuwe lookbook van Planet Blue, een prachtige bohemian webshop uit Malibu, en de kimono bleek te koop. Helaas voor ongeveer 300 dollar, een bedrag dat ik me helaas niet kon veroorloven (*diepe zucht*).

Shop Planet Blue 1

Ik bleef Planet Blue uiteraard wel volgen en een halfjaar later kwam onderstaande video uit. (Ik weet het, de meeste mensen schijnen video’s niet aan te klikken; bang dat het zonde is van 2 minuten van hun kostbare tijd. Maar KIJK DEZE VOORAL, het maakt je leven instantly beter, ik zweer het!)

http://www.youtube.com/watch?v=wveF_bORiUI

Daar zit toch alles in wat het leven de moeite waard maakt? Cute girls. Cute guys. Sparklers. Bubbles. Beer. And the beach. En dan heb ik het nog niet eens over dat nummer van John Maus, dat ik wekenlang non-stop op mijn playlist had staan! (Oja, en die trui met sterren had ik ook graag gewild.)

Ik had me al bijna verenigd met de gedachte dat Planet Blue nooit iets in huis zou hebben dat ik kon betalen, totdat ik dit T-shirt zag, meteen verkocht was, en ja, als ik even wachtte tot er een kortingsactie was kon ik het daadwerkelijk kopen!

IMG_2432

Klein intermezzo over Amerikaanse webshops en sales: het loont de moeite om al die Amerikaanse feestdagen die we hier niet kennen, op te zoeken en te wachten met kopen tot die data, want dan is er geheid een flash sale. Mijn Planet Blue-aankoop viel geloof ik samen met Memorial Day (of was het Labor Day? Geen idee meer) et voilá, 25% korting! De volgende Amerikaanse feestdag is, meen ik, the 4th of July, dus sla je slag 😉 Mijn oog is reeds gevallen op dit t-shirt, voor de tropische feel:

IMG_2433

Maar ze hebben er van alles voor de true bohemian: van tribal kettingen tot oorbellen met dromenvangers. En natuurlijk die kimono’s! Als ik ooit nog rijk word…. Kijk snel op www.shopplanetblue.com of op hun Facebookpagina!

-xx- Liselore