HOTSPOTS

Om te onthouden // Frida Found Pop-Up

Frida Found Pop-up 2

Bron foto

Na twee succesvolle pop-up events in Amsterdam en Eindhoven komt Frida Found op 6, 7 en 8 november 2015 naar Studio Vennix in Den Bosch.

De ondernemende vriendinnen Danielle van Broekhoven en Ida van Esch delen een voorliefde voor Scandinavië en maken van hun passie hun werk. De manier waarop de Noorderlingen omgaan met materiaal, vorm en kleur in hun gebruiksvoorwerpen en design inspireert hen enorm. Ze speuren naar unieke items en hopen hier de harten van andere Scandinavian lovers mee te veroveren.

Afgelopen maanden zijn zij naar Zweden en Denemarken gereisd en hebben weer zorgvuldig mooie tweedehandse items met een Scandinavische look & feel uitgezocht en terug mee naar Nederland genomen. Authentieke one pieces, nieuwe meubels en tweedehands design (vooral stoelen) in sobere en ijzige kleuren, strakke accessoires uitgevoerd in warme materialen en kleding van de betere Scandinavische merken.

Frida Found Pop-up

Bron foto

Al deze unieke vintage items zijn vanaf 6 november tot en met 8 november te krijgen in Vennix. Vennix is al sinds ruim 100 jaar een begrip op het gebied van interieuradvies in Den Bosch. Wim en Susanne van Vennix leggen net als Ida en Danielle van Frida Found hun gevoel en passie in de sfeer die ze neerzetten. In de voorkeur voor materialen en kleuren zitten veel overeenkomsten, evenals de liefde voor kunst en design… Een match made in Himlen!

PS Woon je in (de buurt van) Amsterdam? Ga dan langs bij fijn plekje Beter & Leuk, daar zijn ook een heleboel spulletjes van ze te koop!

Waar: Studio Vennix (Verwersstraat 82, 5211 HZ, ‘s-Hertogenbosch)
Wanneer: vrijdag 6 november 15.00 – 21.00, zaterdag 7 & zondag 8 november 11.00 – 17.00 uur
Toegang: gratis
Website: www.fridafound.nl. Like op Facebook of volg op Instagram.

Wat vind jij van Frida Found?