HOTSPOTS

Om te onthouden // Viva Las Vegas Food Festival – Christmas Edition

The Dutch Weed Burger Moderne Hippies Kerstmarkt

© Moderne Hippies

De feestdagen gaan met de tijd mee: pieten veranderen en het draait eindelijk eens wat minder om vlees, vlees, vlees. Daar zorgt Stichting Viva Las Vegas deze kerst wel voor: er komt namelijk voor het eerst een vegan kerstmarkt! Hoe leuk! Dampende glühwein, wafels en oliebollen, warme worst, chocolademelk en kerstkransjes: het is er allemaal, maar dan plantaardig. Een uniek event om bij te zijn, lijkt ons.

Tussen 18 en 20 december 2015 strijkt een bonte stoet hippe foodtrucks en caravans neer op het terrein rond restaurant Gare du Nord, Anthoniestraat 2 in Rotterdam, tien minuutjes lopen van de achterkant van het nieuwe Centraal Station. Indoor kun je terecht voor verantwoorde kerstinkopen en -cadeaus en kennismaken met goede doelen en andere inspirerende initiatieven. Buiten zullen de foodtrucks en caravans hun plantaardige waren verkopen. Voor degenen die geen moment willen missen is het ook mogelijk te overnachten bij hostel De Mafkees en plantaardig te ontbijten en feestelijk te dineren op het festivalterrein.

Waar: Gare du Nord (Anthoniestraat 2) Rotterdam
Wanneer: vrijdag 18 december (17.00 – 22.00 uur), zaterdag 19 & zondag 20 december (12.00 – 16.00 uur). De foodtrucks en caravans zullen op zaterdag langer open zijn.
Tickets: Gratis
Website: www.vlvfoodfestival.nl/rotterdam-christmas-edition

Ben jij erbij?