REIZEN

On Your Wishlist #1 // Hutje van bomen, bamboe & gras in Dominica

Van houten hutjes in ’t regenwoud van Gouadeloupe tot omgebouwde kloosters in Zuid-Limburg. Van yoga-ashrams op spiritueel Bali tot eeuwenoude kastelen in bourgondisch België. Rick gaat iedere maand op zoek naar absolute, Moderne Hippie-proof hotspots in de hele wereld. Deze week: Dominica!

Dominica? Toegegeven, ik had nog nooit van het eiland gehoord. Toch is dit ’t eiland waar mijn ultieme bucketlistbestemming staat.

Wistlist verblijf 001

Wishlist verblijf 3

Wishlist verblijf 2

De ‘Eden Heights Carib Hut’, zoals Sian, de eigenaar, hem officieel noemt, is gemaakt van bomen, bamboe en gras van het eiland zelf. ’s Ochtends staat er een lokaal ontbijtje op je veranda, oftewel fruit, chocoladethee (?!), granola met verse kokosnoot of amandelmelk en gefrituurde banaan. Een ontbijtje wat je dus op kunt eten tussen de kolibries, hagedissen en papegaaien en met een uitzicht op de Atlantische Oceaan. Het geluid van boomkikkers op de achtergrond krijg je er gratis bij…

Sian organiseert overdags ook excursies naar (nog meer) organische tuinen en boerderijen. Mocht je dus geen rijbewijs hebben, dan is er altijd wat te regelen! ’s Avonds kun je in het dorp of juist bij Sian thuis eten, om vervolgens weer tussen de duizenden sterren en junglegeluiden in slaap te vallen.

Een ticket naar Dominica is niet goedkoop, maar deze geweldige hut kost je maar 37 euro per nacht. Meer informatie kun je vinden op de website van Airbnb!

One love, Rick

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.