KUNST & CULTUUR

Muziek om van te houden // Anique van Eijk

Anique van Eijk2

Dit is Anique van Eijk. En Anique is al dik 10 jaar een goed vriendinnetje van mij en heeft een dijk van een stem. Vorige week donderdag zong ze bij de TalentNight van de Babette Labeij Music Academy in The Sopranos Piano Bar in Amsterdam, en ik nam haar optreden met m’n mobieltje op. Omdat ik haar zo ontzettend goed vind, wil ik haar talenten eigenlijk al heel lang, heel graag met jullie delen. Dus bij deze. Zet je huidige muziek uit en je volume juist omhoog, en luister en huiver:

Anique zingt op allerlei feesten. Mocht je haar een keertje willen inhuren, vrees niet en stuur een mailtje.

Voor de tech-nerden onder ons: de app die ik heb gebruikt om m’n mobiele video te bewerken heet 8mm Vintage Camera en is briljant!