DUURZAAM

Outfit Inspo // Bruiloftsfeestje

Ik krijg van bezoekers vaak de vraag wat ik als bohemian meisje aandoe; niet alleen bij ‘normale’ situaties, maar ook bij specifieke situaties, zoals festivals, bruiloften en zakelijke afspraken. Daarom leek het me leuk af en toe een outfitje te delen van mijn stijltje en hoe ik omga met ‘dresscodes’. Ik heb geen onwijze fotoshoot georganiseerd hiervoor, m’n vriendje heeft gewoon een foto gemaakt met zijn telefoon, wat zo ongemakkelijk werd waardoor ik onwijs hard moest lachen.

De dresscode voor de bruiloft was “cocktail”; daarom trok ik een kokorrok met croptop aan. Ik had gekozen voor lage laarsjes met lak – iets wat ik normaal gesproken niet snel aandoe vanwege de lak, maar daardoor juist weer wel wat meer een ‘bruiloft-effect’ heeft. Ik vind hakken ontzettend mooi staan, maar ik houd ook enorm van dansen – dus die lage hakken waren een uitstekende keuze! De kimono, hoed, tas en ring zorgen voor mij voor het bohemian tintje dat ik zelf zo leuk vind. Dat resulteerde dus in dit outfitje als geheel:

OOTD Bruiloft Cocktail 2

Hoed: Sacha, Top: Forever21, Rok: Forever 21, Kimono: Missguided, Panty: H&M, Schoenen: Sacha, Sokken: H&M, Tas: Marrakech Musthaves, Ring: IXIA La Alkemista

De ceremoniemeesters hadden overigens ook een erg tof idee: je werd op de foto gezet met een polaroidcamera, waarna je de foto in een album kon plakken en daar een persoonlijke boodschap bij kon zetten. Vond ik leuk bedacht!

OOTD Bruiloft Cocktail 1

Q: Wil je dat ik meer OOTD’s deel in dezelfde en/of andere situaties? Laat het me dan natuurlijk vooral weten!

Liefs, Marte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.