MODE & BEAUTY

Outfit Inspo // Hippy Chic in Florence

Oh Florence, wat ben je fijn. Ik zag je voor het eerst vanuit een kinderwagen en groeide vervolgens iedere zomer iets meer bij je op. In 2007 heb ik nog een maandje bij je gewoond en probeerde ik eindelijk mee te kletsen met die prachtige inwoners van je, en wat genoot ik daar intens van. Je doet iets met me, wat ik in eerste instantie te danken heb aan mijn ouders: zij houden zoveel van je en gaven je in de jaren ’80 al een kans. We bleven terugkomen: iedere zomer in Italië, iedere zomer in Toscane. En man, wat hebben we je zien veranderen.

Maar je blijft zo stijlvol, zo mooi. Ik vond het niet meer dan fijn om weer door je prachtige straten te wandelen. Ik was weer even thuis.

OOTD Florence Chic Hippy-1

OOTD Florence Chic Hippy-2

OOTD Florence Chic Hippy-3

Rok: MOOST Wanted, Shirt: H&M, Ketting: Forever21, Schoenen: Sacha, Armband: Markt Zuid-Afrika, Tas: Zara, Zonnebril: Ray-Ban, Brillenkoordje: Gula Vision.

Liefs, Zoë

 

Hier vind je al onze Outfit inspo’s!
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.