Outfit Inspo // Zonsondergang aan de Amstel

Eindelijk is het lekker weer! Eindelijk is het tijd voor spontane picknicks en BBQ-sessies in het park…!

Donderdag stapte ik na een dag werken op m’n nieuwe fiets naar de Amstel – een heerlijk stukje Amsterdam, 5 minuten van m’n huis. Hier ging ik spontaan met m’n vriendje van de zonsondergang genieten. Ik had een redelijk simpel outfitje aan, maar ik vind en vond het wel leuk om ook dít eens te delen. Het oogt misschien een beetje chique (voor hippietermen dan), maar het leukste is: de broek heb ik van een kledingruil en de top heb ik gekocht bij een vintage winkel. Ik ben gek op kleding recycelen, vooral omdat het ook stijlvol kan zijn. Je moet hier en daar misschien wat beter zoeken, maar deze zoektocht is juist wat het zo leuk maakt. En je weet zeker dat je iets unieks in handen hebt en dat de rest van de wereld er niet mee loopt. De “nieuwe” touch zit ‘m in de schoentjes die ik aan heb. Ik draag namelijk sandaaltjes van All-time Favourites; deze zitten super comfortabel en zijn ideaal voor bij dit weer.

OOTD Borrelen aan de Amstel 1

OOTD Borrelen aan de Amstel 4

OOTD Borrelen aan de Amstel 3

OOTD Borrelen aan de Amstel 2

OOTD Borrelen aan de Amstel 6

Top: We Are Vintage, Broek: Kledingruil met buurmeisjes, Sandaaltjes: All-time Favourites, Ringen: Cadeau van m’n vriendje & TreasureHunt, Zonnebril: Ray-Ban

Liefs!

// Je kunt me volgen op InstagramTwitter, Facebook en Bloglovin’

10 reacties

Maartje -

Hele mooie outfit! Ook ik shop vooral tweedehands, en op mijn eigen kledingruilfeetsjes uiteraard, dus inmiddels zijn bijna al mijn OOTD ‘pre-loved’ ; ) Zo ontzettend leuk, duurzaam en het is erg goed voor je creativiteit als je zelf op zoek moet gaan naar een toffe outfit in plaats van klakkeloos iets samengestelds uit de rekken kopen bij de grote ketens.

Secondhand rules!
:)

Marte -

Helemaal mee eens! Je doet hele toffe & goede dingen Maartje!

Rowan -

Wat een prachtige locatie om foto’s te maken! En wat een superleuke schoentjes :)

Marte -

Thanks Rowan!

Brechje -

Hi Marte,

wat staan ze jou prachtig en wat heb je ze leuk gecombineerd! (onze ATF sandaaltjes)

liefs Brechje

Marte -

Dank je wel Brechje, lief! Ik vind ze ook ontzettend leuk en ze zitten heerlijk!

Sandra -

Super leuk! Ik houd nooit zo van ‘chique’ kleding maar je hebt het op een of andere manier toch hippie achting gemaakt. Ik vind het leuk! Vooral die broek. Nice! :)

Marte -

Wat een lief compliment, dank je wel!

Susan -

Wauw, classy hippie! ♥

Marte -

♥ Daarom wilde ik het ook zo graag eens laten zien. Dat is ook een kant van me, en dat haal ik alsnog bij kledingruilen/tweedehandswinkels. Dat is toch fijn!

Reageer ook