KUNST & CULTUUR

Voor in Huis // Op een leuke manier afval scheiden

20140605-230308.jpg

Hoe cool is deze zak! Ik spotte ‘m gisteren bij mijn zus MH Inger thuis, terwijl we aan het werk waren voor het eerstvolgende evenement op 27 juli in Amsterdam Roest.

“Ik wil ‘m ook!”, riep ik gelijk. Want tja: ik gooi mijn oud papier gewoon nog weg in zo’n lelijke oude kartonnen doos, die niets meer dan lelijk is. Deze zak is gelijk een tof kunstwerk in de keuken (vind ik). Hij is van het merk Kolor, is gemaakt van dik karton, duurzaam en herbruikbaar. Je kunt ‘m kopen bij Sissy-Boy voor maar 5,95- (!). Bekijk hier waar je dichtsbijzijnde winkel is, maar je kunt ‘m ook kopen in hun webshop. Ik kan niet wachten totdat ‘ie in mijn keuken staat te pronken! Afval scheiden rules, baby.

Liefs, Marte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.