ETEN, MODE & BEAUTY

Ouderwets thee drinken // The Vintage Tea Party

[column width= “40%” padding=”5%”]

[/column][column width=”55%” padding=”0%”]Voor alle mensen – oké, voor nu even gericht op de dames – die gek zijn op kookboeken: koop het Vintage Tea Party boek. Dit is namelijk niet zomaar een gids met lekkere recepten; het boek is ook nog eens fantastisch mooi vormgegeven.

Het boek is vorig jaar uitgekomen in het Engels, maar is vanaf dit jaar ook in het Nederlands uitgebracht.

Angel Adoree deelt de lekkerste high tea recepten met ons, maar geeft daarnaast ook tips over de juiste sfeer in de keuken, het maken van mooie uitnodigingen en doe-het-zelf-knutselwerken. In het boek vertelt zij ook alles over vintage en hoe dat kan inspireren en fascineren. Zo krijg je tips over hoe je een vintage-schort kan maken, over het juiste vintage haar en de juiste make-up en over de verzorging van de man.

Jawel, we gaan heerlijk terug in de tijd met een beetje fijne fantasie.

Het boek is in de hoofdstukken ‘Brunch’, ‘Middag’, ‘Avond’ en ‘Styling’ verdeeld, waardoor je de juiste recepten voor het juiste high tea-moment kan vinden, met de juiste aankleding.

Sla het boek open en laat je inspireren door de rozen, konijntjes, mooie vrouwen, theepotten, vogeltjes en heerlijke high tea recepten zoals eetbare bloemblaadjes en de bekende worteltaart.

Angel Adoree heeft een succesvolle patisserie en theezaak in London; The Vintage Patisserie. Het lijkt mij erg leuk om daar eens heen te gaan, maar tot die tijd doe ik het met het mooie boek.

‘Eet, drink, lach, bemin en bewaar de herinnering voor eeuwig. Liefs, Angel’

Het Vintage Tea Party boek kost € 29,95-.[/column] [end_columns]

Beelden: Vintage Tea Party Book.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.