ECO & GREEN, MODE & BEAUTY

Outfit inspo // Bohemian chic

Door de combi van deze mooie broek van People Tree, een prachtige top van de nieuwe collectie van MOOST Wanted en een stijlvolle do-gooder tas van MYOMY schreeuwt dit outfitje bohemian chic. Spring, I’m ready!

Uitgelicht

Broek: Eve Trousers // People Tree

People Tree is een van m’n lievelingsmerken op het gebied van fair fashion. Als eerste kledingbedrijf in de wereld is het People Tree gelukt om het WFTO productmark te verdienen. Dit betekent dat het hele productieproces schoon en eerlijk is, van de boeren tot de kledingfabrieken. Maar eerlijk is eerlijk: ik moet bij fair fashion merken altijd wel extra goed kijken of het past bij mijn modern-bohemian-stijltje. Toen ik de Eve Trousers spotte was ik opslag verliefd. Gemaakt van 100 % katoen en lekker luchtig: perfect voor dit seizoen.

Top: Jolie Ecru Top // MOOST Wanted

De nieuwe collectie van MOOST Wanted staat sindskort online en don’t we love it… Het is alsof de broek en top ook gewoon een beetje bij elkaar horen, zo mooi vind ik de combi! De top is prachtig gehaakt en heeft mooie uitlopende mouwen: een echte eyecatcher voor deze lente/zomer!

Tas: My Paper Bag Hunter Original Handtas // MYOMY do goods

MYOMY ken je waarschijnlijk wel van de klassieke Paper Bag. Wat je misschien nog niet wist, is dat deze tassen op een maatschappelijk verantwoorde manier worden gemaakt. Alle producten van MYOMY worden in India gemaakt en het bedrijf onderneemt volgens de regels van Fairtrade. Deze regels hebben onder andere betrekking op het milieu, de werkomstandigheden en betaling van de werknemers. Het design aan de buitenzijde van de collecties is vaak simpel en tijdloos, maar aan de binnenzijde is elke tas voorzien van een georganiseerd interieur. Voor mij bleek deze tas ideaal te zijn als stijlvolle cameratas tijdens mijn trip naar Marokko!
*Gekregen via Brandfield.

Liefs, Zoë

Meer outfit inspo nodig?
Hier
 vind je al onze fair en tweedehands fashion artikelen!

Je kunt mij persoonlijk volgen op YouTube, Twitter en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.