ECO & GREEN, MODE & BEAUTY

Outfit inspo // Een duurzame regenjas

De ene dag schijnt de zon, de andere komt de regen met bakken uit de lucht vallen: in Nederland weet je het maar nooit! Voor de dagen dat het even tegenvalt, hebben we nu een toffe, duurzame tip voor je.

Uitgelicht

Regenjas // maium

Hoe cool is déze regenjas: niet alleen superstijlvol, maar ook superpraktisch: je kunt er namelijk ook een poncho van maken en ‘m zo óver je fiets heen gooien, waardoor je geen natte broek krijgt. (En we weten allemaal hoe irritant dat is.) De regenjas is bovendien een duurzame keuze, want hij is gemaakt van gerecyclede plastic flessen.

Blouse // People Tree

Op Moderne Hippies krijgen we vaak de vraag waar je moet zijn voor kantoorkleding als je fair fashion wilt kopen. Ik zeg: People Tree! Een perfecte mix van fair en classy. Deze blouse is van de herfst/winter collectie van vorig jaar en draag ik met liefde naar een classy gelegenheid. Doordat ‘ie wat oversized is, is het ook leuk om ‘m lekker casual te dragen.

Broek // Kings of Indigo

Eén van de tofste merken als je into fair fashion bent, zoals wij: Kings of Indigo. Ze maken vooral mooie jeans en het zit heerlijk. Al met al kan het aan de prijs zijn, dus extra gelukkig werd ik toen ik deze broek in de sale kon kopen! (Sowieso áltijd een aanrader om in de gaten te houden als je fair wil kopen.)

Hoed – Sacha // Schoenen – Timberland // Tas – Fjällräven

Liefs, Zoë

Meer outfit inspo nodig?
Hier
 vind je al onze fair en tweedehands fashion artikelen!

Je kunt mij persoonlijk volgen op YouTube, Twitter en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.