ECO & GREEN, MODE & BEAUTY

Outfit inspo // Fair & ethical: sexy & stylish

De zomer is áán in Nederland en boy oh boy, wat is dat genieten! Zeker met fair trade outfitjes die sexy én stylish zijn. En dat krijgen we hier op Moderne Hippies steeds beter onder de knie ;).

Mae Sue x Moderne Hippies - 4

Mae Sue x Moderne Hippies - 6

Jumpsuit // Mae Sue

Een prachtige klassieker: deze beige jumpsuit van Näz, verkregen via fair trade webshop Mae Sue. De webshop werkt samen met verschillende toffe duurzame, Europese merken die met zorg zijn geselecteerd. Fijn: alle kledingstukken die ze verkopen zijn op een eerlijke en ecologische wijze geproduceerd. Wát een prachtig ding, vind je ook niet? Hij is handgemaakt in Portugal en gemaakt van 100% recovered linnen (reststof dus!). Extra mooi zijn de details, zoals de semi-open rug en de riem rond de taille. En: hij is ook verkrijgbaar in koperrood (net zo prachtig!).

Zonnebril // Dick Moby Amsterdam

Ben je op zoek naar een duurzame zonnebril, dan ben je bij Dick Moby aan het juiste adres. Hun missie is om plastic te verminderen, en dat doen ze aan de hand van deze zonnebrillen. Van de monturen tot de hoesjes en de smiley poetsdoekjes: duurzaamheid zit in hun DNA. Meer over hun goede verhaal lees je hier. Ik ben sinds deze zomer happy owner van de Green Leaves ESH. Sterke bril met een classic look – I like!

Espadrilles // Toms

De Toms sandaaltjes blijven een favoriet, en onder deze jumpsuit staan deze Clara Espadrilles perrrrr-fect. Ze zitten overigens ook héérlijk – echt een aanrader! (Wel een maatje groter dan gebruikelijk bestellen.)

Oorbellen // Wildthings

Als Professional Wild Child begrijp je dat ik helemaal wild word van het merk Wildthings. Geboren in Amsterdam, handgemaakt in Bali en met sieraden om helemaal… ja, wild van te worden. Op een of andere manier heb ik een slangen-in-sieraden-verslaving gecreëerd, en daarom ben ik zo gaan houden van m’n nieuwe Snake earring. Want een klassieke look als deze mag wat mij betreft altijd wel een kleine edgy touch hebben.

Word je er ook zo wild van? 😉

Liefs, Zoë

Meer outfit inspo nodig? Hier vind je alle eerlijke, tweedehands, sexy & stylish outfitjes van ons!

Je kunt mij persoonlijk volgen op YouTube, Twitter en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.