ECO & GREEN, MODE & BEAUTY

Outfit Inspo // Ocean air salty hair

Qua mode ben ik groot boho chic fan én het moet natuurlijk ook onder eerlijke omstandigheden gemaakt worden. In Kaapstad zit je dan gauw aan het goede adres. Hier zijn enorm veel leuke boetiekjes, waarbij de kleding om de hoek, of soms zelfs ín de winkel wordt gemaakt. Ze zijn hier ook wel weg van het boho-sfeertje, dus dat betekent al gauw: feest!

outfit-inspo-x-moderne-hippies-1

outfit-inspo-x-moderne-hippies-3

outfit-inspo-x-moderne-hippies-2

outfit-inspo-x-moderne-hippies-4

outfit-inspo-x-moderne-hippies-5

outfit-inspo-x-moderne-hippies-6

outfit-inspo-x-moderne-hippies-7

outfit-inspo-x-moderne-hippies-8

outfit-inspo-x-moderne-hippies-9

outfit-inspo-x-moderne-hippies-10

outfit-inspo-x-moderne-hippies-11

Een goed voorbeeld van een prachtige boho merk uit Zuid-Afrika is LISP the label. Vorige week maakte ik mezelf blij met deze heerlijke blouse. Doe er een broekje bij aan van Bohemian Marketplace et voilà.

Ik heb ook altijd al een zwak gehad voor sieraden. Met name als ik ze in het buitenland koop; op een of andere manier heb ik dan het gevoel dat ik de hele wereld bij me draag. Zo draag ik hier een kettinkje van Soul Design Jewellery (uit Zuid-Afrika) en oorbellen van Wildthings (uit Nederland!). I love it all.

Wat is jouw favoriet?

Foto’s door de lieve Petra Bekebrede Photography.

Je kunt mij persoonlijk volgen op Instagram en YouTube.
Je kunt Moderne Hippies volgen op FacebookInstagramYouTube en Twitter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.