Outfit inspo // Sporten met Röhnisch + Winactie

Aangezien mijn leven mede door Moderne Hippies en Professional Wild Child altijd een beetje all over the place kan zijn, heb ik voor mezelf sinds een jaar of drie de volgende ongeschreven regel opgesteld: “probeer om de dag te sporten”. Dit zorgt er toch voor dat ik meestal twee keer doordeweeks en één keer in het weekend in de sportschool sta. En als ik in het buitenland zit, probeer ik deze regel alsnog in mijn reizen te verwerken. Dat wérkt zowaar, voor mij.

Voor de mensen die me al een tijdje kennen, weten dat ik een danser pur sang ben. In de gym of thuis: dat doe ik overal en iedere dag. In de gym train ik graag zelf, maar neem ik ook geregeld lesjes. Zo ben ik verslaafd geraakt aan Do-In (een vorm van yoga waarbij de oefeningen erop gericht zijn je meridianen (energiebanen) te strekken, te behandelen en in balans te brengen) en in het weekend ga ik los tijdens spinning lesjes. Op reis werk ik aan m’n bubble butt met womensworkoutchannel en gaat m’n zen-modus aan met Yoga with Adriene. YouTube is dé uitkomst als je graag blijft sporten, maar toch veel op pad bent!

Extra fijn tijdens al deze bezigheden is om eerlijke kleding te dragen while you’re at it. En sinds kort ben ik he-le-maal fan van dit fijne sportoutfitje van Röhnisch, verkregen via Watmooi.nl. Man, wat zit deze lekker! De legging zit aardig hoog – waarbij je tijdens het sporten ‘m ook niet telkens omhoog hoeft te trekken. De top zit super comfortabel en toch strak; en bij elkaar is het dan ook nog eens een super tof outfitje.

Over Röhnisch

Het Zweedse merk Röhnisch maakt sportkleding voor actieve vrouwen. Als het even kan, maakt Röhnisch gebruik van gerecyclede materialen. Daarnaast wordt alle kleding gemaakt in fabrieken waar de mensen onder goede omstandigheden werken. Daarnaast is er een ‘Code of Conduct’ waar al hun leveranciers zich aan moeten houden. Hier staan afspraken in over onder andere uitbuiting, kinderarbeid, discriminatie en het milieu.

Win!

Deze week mogen we jullie blij maken, want in samenwerking met Watmooi.nl geven we hetzelfde outfitje weg aan een van jullie! Wat je daarvoor moet doen?

Reageer hieronder welke sport jij het liefste doet.
En natuurlijk krijg je karmapuntjes als je ons ook volgt op Facebook en Instagram.

Op maandag 26 maart ontvangt de winnaar een e-mailtje. Houd je inbox in de gaten!

Fotografie door Alinus van Wijk

Liefs, Zoë

Je kunt mij persoonlijk volgen op YouTube, Twitter en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.

91 reacties

Jacintha de Vries -

Wow, super mooi. Ik vind actief zijn met lichaam en geest heerlijk. Daarom doe ik elke dag vd week: 30min yoga, 60 min zumba en 30 min muscle toning. Heeerlijk.!!!!

Marianne -

Yin yoga is met stip mijn favoriet! Wandelen en trackings ook heel erg fijn.

Anneliese de Waal -

Erg mooi, ik doe graag mee.
Ik doe aan Yoga, fitness, hardlopen en groepslessen.

Rowena -

Ik doe graag mee ik volgende week beginnen aan fitnissen zo een leuk pakje zou ik super tof vinden! !🍀🍀🍀😊🙈

Yvonne Drenth -

Prachtig! Ik doe het liefste aan wielrennen/fietsen/spinning en yoga!

Sam -

Leuk! Ik skeeler en doe aan yoga. Ik vertrek bijna weer naar Ibiza om bij een yogaretreat te gaan werken en daar lopen wij heel de dag in onze yogaleggings. Hoe leuk zou het zijn om dit daar te kunnen dragen, en dan ook nog eens op een duurzame manier:)

Esther -

Heerlijk om te lezen over dit soort initiatieven. Ik doe graag aan yoga en aan zwemmen.

tatiana -

Ik doe aan yoga, hardlopen en gym. Ik zou graag deze mooie en praktische kleding hebben voor deze activiteiten doen. Bedankt voor de superactie !

nancy van der kamp -

Dit zou echt geweldig staan tijdens de zumba lessen! en bovendien tijdens het hardlopen ook nog 😉 IK waag dus een poging want deze set wil ik zeker winnen

Kim Stolk -

Zumba :)

Astrid -

Wauw. En dan ook nog duurzaam. Dat maakt het sporten extra leuk.
Ik doe heel graag aan yoga en boksen vind ik ook leuk. En stiekem zie ik er graag tijdens de beweegtherapie ook leuk uit. Dus heel hard duimen ♥️

Bodil -

Het liefste doe ik aan boksen en krachttraining. Cardio doe ik ook wel, maar dat is geen antwoord op de vraag wat ik het leukst vind! 😀
Prachtige kledingset! Fijn dat je er zo tevreden over bent, het staat je ook fantastisch.

m chen -

Yoga/boxen leuke combinatie toch?! ;p (maat: S)

chris de haas -

fitness ,dus cardio en gewichten, maar ook zeker de groepslessen van Body- balance.. relaxed en sport tegelijk..

Nina Mol -

Ik doe heel graag mee! Mijn favo sport is fitness en yoga.

Femke Brendel -

Zaktraining/Boxen. Ik ben verslaafd… goed voor de conditie, concentratie, op gewicht blijven en je hoofd leeg maken. Gewoon heerlijk. Een groepstraining voor jong en oud, gespierde beren en beerinnen, dames met hoofddoekjes en pubers met ouders. Iedereen support elkaar. Zo leuk!

melissa -

Ik doe op dit moment het liefste hardlopen en zwemmen, maar ik wil meer krachttrraining gaan doen en misschien yoga!

Carina Peters -

Ik vind het leuk om te wandelen en doe graag aan Zumba

Emma -

Wat een mooi setje!
Ik doe minstens 2 keer per week yoga, maar mis nog dé perfecte broek die niet naar beneden zakt :-)

Violet -

Wow wat een prachtig setje! Ik ben zeer fanatiek aan het hardlopen. Graag schrijf ik hierover op mijn website en Instagram @ultravioletruns . Hardlopen heeft mijn leven veranderd en me sterker gemaakt dan ooit. Het geeft me ontzettend veel zelfvertrouwen. Dit wil ik graag op anderen overbrengen! Als ik het setje zou winnen, zou ik hier zeker iets over schrijven en plaatsen. Ook zou ik het perfect kunnen gebruiken tijdens Pilates. Deze sport doe ik omdat deze ideaal is in combinatie met het hardlopen!

Liefs,
Violet

Peggy Elizen -

Paardrijden en sportschool, voor paardrijden wellicht iets te bloot maar voor de sportschool zeer geschikt.

Marianne -

Pilates en daarnaast fitness.

Claudia -

Ik sta veel op mijn trampoline en ben in de weer met kettlebells, maar het liefste tennis ik.

marij brand -

ik doe aan yoga en volleybal (incl wedstrijd)

Tanja -

Het liefst doe ik aan Yoga…!!

Joris van Petten -

Ik doe het liefst spinning

Dayenne -

Heb altijd gehandbald maar sinds kort doe ik dat niet meer. Bewegen is wel iets wat ik leuk vind, maar de motivatie om te gaan hardlopen is er natuurlijk niet altijd. Ik denk dat zo’n leuke sportoutfit mij zeker motiveert om (vooral in de zomer) eventjes richting het strand hard te lopen. Ik duim😊

Angela Stam -

YOGA en het lijkt me heerlijk om dat in deze outfit te mogen doen =)

Nynke B -

Ik loop 4x in de week hard en daarnaast doe ik ter ondersteuning nog krachttraining.

Danielle -

Ik ga het liefst hardlopen. Lekker de natuur in en nu de lente en zomer eraan komen is het helemaal fijn om naar buiten te gaan.

Claudia -

Wat een leuke actie!

Momenteel fiets en loop ik heel veel maar ik kan me ook echt helemaal vermaken met Pilates!

Anita te Gussinklo -

Zwemmen en als het weer het toe laat mag ik ook graag skeeleren.

Tamara V -

Ik ben 4 dagen in de week in de sportschool te vinden en daarnaast speel ik ook nog basketbal al sinds mijn 11e. Heerlijk om lekker te sporten na een drukke schooldag

Marian B -

Mooi setje! Doe graag mee. Hardlopen blijf ik het fijnst vinden, al ben ik nu ook begonnen met krachttraining.

Gea Jager -

erg leuke actie ik loop 3 keer in de week hand en straks als het zomer is wil ik weer gaan zwemmen in het openluchtbad bij ons in het drop

Elise Rutten -

Wat een geweldige outfit. Ik doe graag mee aan deze actie, perfect voor Xcore

Nicole Elisabeth -

Ik bootcamp buiten, en doe aan hardlopen! De leggings van röhnisch zijn zo gaaf!! Staat al lang op mijn verlanglijstje

Astrid -

Wauw wat een prachtige outfit!!
Ik doe het liefst yoga en boksen

Jolanda Baan -

Wat een mooi winactie. Ik loot heel erg graag mee. Ik zit op curves.

Margo -

Toffe sportkleding. Ik doe graag mee. Ik loop hard en doe aan fitness.

Renée Kers -

Ik doe aan fitness. Valt niet iedere keer mee, maarzo’n leuke outfit maakt het wel leuker.

Renske -

Voetbal, en hardlopen! Dus ik kan zéker een nieuw setje sportkleding gebruiken :)

Jeanne van der Heijden -

Mooie set! Perfect voor de yoga :-)

Bea Krielen -

Ik rijd graag paard en train op de hometrainer.

Marjo -

Ik doe het liefst yoga-oefeningen…

Corry de vos -

Leuk voor de zumba

Wat zullen de andere dames mooi vinden en vragen waar heb je gekocht ik maak reclame hoor dus gooi mij maar in de hoge hoed dan komt het met die mooie sportieve set wel goed

Anita -

Ik hou erg van Jazz dansen

Irene Niec -

Graag kom ik een kansje wagen voor mijn kleindochter, ze doet aan fitness een paar keer per week

Patricia de vries -

Volleybal en fietsen natuurlijk

Stefanie -

Mijn favoriete sport varieert een beetje afhankelijk van het weer: bij slecht weer ga ik zwemmen, maar van zodra er een zonnetje is, ga ik lopen of fietsen.

Dineke Wiersema -

Helaas kan ik niet dansen… maar om een beetje in conditie te blijven doe ik aan fitness, en ik zou graag weer Willem hardlopen en hoop dat dit jaar weer te kunnen doen alhoewel dat wellicht te optimistisch is na een dubbele nekhernia en twee operaties maar je moet wel blijven dromen..

anja -

door de loop van de week beoefen ik meerder verschillende sporten. ik begin op zondag met hardlopen en daar naast ga ik na de sportschool voor verschillende groepslessen zoals BBB en een uurtje Dansen en Steps maar ook doe ik aan Yoga en Pilatus

Yvette -

Wat mooi! Perfect ook voor als ik straks met Pilates ga beginnen

A. -

Tang soo do (karate) en ook touwtje springen en oefenen thuis (zonder pak) en daar zou soepel dragende kleding wel heel erg fijn bij zijn. Dus doe ik mee met dit leuke idee. 👍🏻🎉🎁 geen Facebook etc. maar liken wel 😉

Nelly -

Ik tennis het liefst.

Anna -

ik hou echt van alles… ik ga heel graag hardlopen, maar vind ook bootcamp in groepsverband heel leuk!

Daphne de Waal -

Wat een gave sport kleding daar wil ik graag mee sporten dan zie ik er top uit!
Draag maat 38

Barbara -

Ik wil graag meedoen om mezelf nog meer te motiveren om af te vallen en ben sinds kort bezig met cardio & fitness maar mijn lievelingssport is eigenlijk voetbal hihi als ik zo een mooie outfit dan stimuleert mij dat helemaal !

Yasmina -

Hele mooie outfit!
Het liefste doe ik aan Zumba en cardio :)

Lisa -

Sinds enkele maanden ben ik na drie operaties aan mijn voet weer begonnen met sporten. Mijn favoriete sport blijft toch altijd wel kickboksen en andere vechtsporten, maar dit is voor mij niet meer mogelijk. Gelukkig gaat fitnessen wel goed, dus voor nu is dat mijn favoriete sport.

Tamara S -

Tof hoor! Mijn favoriete sport is powerlifting. Het belangrijkste is sterker worden en ik doe het graag, omdat het mij het gevoel geeft dat ik kracht heb.

Franciska -

Kickboksen! Heerlijk energiek en leuk! Daarnaast outdoor circuittraining, fijn in de buitenlucht. Ook probeer ik af en toe hard te lopen. Alhoewel ik wel een chronische beginner ben 😁

Iris -

Oh… deze outfit is echt geweldig! Meestal vind ik enkel lelijke fairproducten, maar nu integendeel!
En je bent ontzettend sportief Zoë! Op welk tijdstip van de dag sport je eigenlijk?
Zelf probeer ik elke ochtend 45 min. buiten te gaan fietsen… maar niet op mijn gemakje! Ik maak dat ik aan het hijgen ben :p Verder ga ik maandag ook naar mijn eerste yogales!
Ik doe graag mee met je fantastische actie! En heb fb en insta gecheckt 😀

Victoria -

Ik doe graag de lessen volgen via dailyOm. Op dit moment is dat een 21 day butt workout (zoals je weet zit hier de core, balans en armen bij)… suuuperfijn lekker in mijn eigen tijd. Daarnaast twee keer per week yoga en op de sportschool (als ik daar nog tijd voor vrijgemaakt heb) 1 a 2 x per week fitness en nog een lesje abs workout of dans als die op dat moment dat ik daar ben gegeven worden. Het is zo fijn om langzaamaan mijn body master te laten worden over mijn mind.. heerlijk. Dus ja mijn outfitjes kunnen wel wat aanvulling gebruiken 🙈

Christina -

Wat een mooie outfit! Ik hoola hoop graag en veel en wil weer met yoga beginnen. Ik zou dat graag in zo’n mooie en duurzame outfit doen.

Iris -

Eat. Sleep. Run. Repeat. ❤️🙏🏼☺️

Laura -

Ooh superfijne spullen! Ik doe veel aan yoga en zou het heel tof vinden dit in deze mooie en duurzame kleding te mogen doen. Dat lijkt me extra goed te voelen!

Floor -

Ik ben gek op suppen!! Met zo’n mooi pakje aan kan ik dan zelfs nog tannen 😍😍.

Sanne -

Aah fantastisch mooi! Prachtige foto’s ook! Mijn favoriete sport is Vinyasa yoga & dansen! Ik dans het liefst de hele dag, doe op dit moment aan modern jazz. Maar ook bij het opstaan of als ik even wat spanning voel, dans ik het er graag even uit. Ook yoga ik elke dag, het liefst Vinyasa vanwege de flow, maar yin of hatha vind ik ook fijn!

Julie -

Yoga 💗🌲🍃, every day! 😍 Yoga love!

Nettie Stougje -

Op dit moment volg ik een opleiding tot docent Vinyasa yoga en daarnaast geef ik thuis lessen in Hatha yoga. Dit setje is heel erg welkom met alle uren die ik in sportkleding doorbreng. Zeker omdat de kleding van Röhnisch er heel mooi uitziet en daarnaast duurzaam is.

Franzi -

Ahh wat mooi! Leuke sportkleding is altijd een top motivatie voor nog meer beweging :) Zelf ben ik verslaafd aan hardlopen & yoga (Adriene <3) en ga af en toe naar de sportschool. Hangt altijd ervan af waar ik zin in heb :)

Liesbeth Goedendorp -

Een super leuke actie waar ik natuurlijk graag aan mee wil doen!! Mijn favoriete sport is yoga. Ik heb 3 kinderen en werk in de kinderopvang…….yoga is een fijn moment voor mezelf om rust in mijn hoofd te vinden en even heerlijk te ontspannen. Ik zou niet meer zonder kunnen!

Ana Seas -

YOGA! Ik doe mee aan een Vinyasa Yoga Teacher Training, ik ben dus ook yoga teacher trainee 🙏 Dit setje wil ik graag mee naar mijn lessen en natuurlijk op de foto zetten ☺️

Bianca -

Hi! Sinds 3 weken na jaren (ivm ziekte) eindelijk weer fit genoeg om m’n lijf nog gezonder te krijgen. Zo’n leuke outfit helpt daar natuurlijk aan mee! :-) Ik volg groepslessen bij een sportschool, elke keer een ander soort les.

Hanneke -

Rohnisch maakt echt toffe spullen. Ik doe aan hardlopen en aan yoga. Daarnaast dans ik graag (maar dat doe ik in willekeurig welke kleding, want dat doe ik op elk ‘tussenmomentje’ op een dag). Ik zag dat watmooi eerst een mooi jasje (perfect voor hardlopen) had, maar die hebben ze helaas niet meer.
Wat jij aanhebt, is prachtig. Althans voor jou…..ik moet nog wel heel wat hardlopen en aan yoga doen wil ik deze kleding zo te durven dragen ;-). Met een fijn (wellicht beetje doorschijnend) shirt over het topje heen, durf ik het nu ook al wel aan. Die legging vind ik echt fan-tas-tisch!
De karmapunten voor de social media moet ik missen, maar toch doe ik graag mee….

Danielle -

Ik doe komende week examen voor mijn diploma fitness instructrice! Dit setje is dan bovenop mijn diploma heel erg welkom! En nu duimen!

Romy -

Als hardwerkend psycholoog en moeder van twee prinsessen is anusara yoga ( align with the devine) mijn zalige rustpunt eens per week. Nu vaak in oude meuk maar hopelijk snel in dit te hippe mooie setje🤞🏻

Marlon -

Ooh 😍 alweer zo’n toffe actie!
Ik heb een aantal jaren op bed gelegen door de ziekte van Lyme en echt sporten is nu nog niet aan de orde. Ik doe wel de Wim Hof Methode (de methode van the Iceman met ademhalingsoefeningen, focus, koudetraining en yoga). Mijn doel is yoga te kunnen doen, buiten te kunnen hardlopen en dat te combineren met dippen (zwemmen) in het kanaal hier dicht bij huis.
Ik kan btw niet doorklikken naar watmooi.nl.

Iris -

Zo tof deze winactie, ik vind deze yogakleding echt fantastisch en die foto’s: WAUW! Ik doe dus heel graag mee. Ik ben sinds kort begonnen met yoga, dus dit zou heel goed uitkomen. Het bevalt tot nu toe zo goed <3

Kim -

Ik probeer in de week 3 keer te sporten en doe dan voornamelijk Spinning en Yoga. Dit pakje zou echt de ideale yoga outfit zijn <3 Dan hoef ik mijn broek niet steeds omhoog te trekken tijdens de les en ben ik meer met yoga bezig dan mijn broek.

Jacintha -

Yoga in mijn net ingerichte kamer daarvoor. een goede vriendin is me begonnen de basis rustig te leren zodat ik dit heerlijk thuis kan beoefenen. Wat fijne kleding daarbij wordt gewaardeerd.

Lotte -

Yoga🙏💜🌍

Jorien -

Hoi! Was altijd fanatiek hardloopster maar sinds mn best heftige bekkenklachten ben ik op zoek naar iets waar ik ook blij van wordt. Heb vanmorgen mn eerste lesje zumba gehad maar je raadt het al, in mijn hardloopkleding wat al jaren oud is. Setje is dus zeeeeer welkom!

Ingeborg -

Oh wat tof, die sportkleding! Ik dans drie keer per week, omdat ik daar heel blij van word!

Viola Oostveen -

Ik loop 4 keer per week hard, wandel en fiets veel én ik beoefen yoga, kortom : het lijkt me fantastisch om een show off te zijn in dit mooie setje! En ik ben een volger hoor , insta én fb. Groetjes Viola

Sanne -

Wauw wat een supermooi (h)eerlijk setje!
Ik herken mezelf in de regel om de dag sporten, ik hou me vooral bezig met krachttraining en hardlopen. Dat laatste vind ik ook heel fijn om op reis te doen. Ook vind ik het altijd fijn om een stukje sport mee te pakken op de plek waar ik op reis ben. Boksen in Thailand, surfen in Australië, en de meest hilarische dans games in Tokyo.
Ik zou het setje heel graag meenemen op mijn volgende avontuur en naar mijn favoriete sportschool!

Julia -

Het allerallerallerliefst? Hoop Dance! Alleen mist nog de perfecte sportlegging, want mijn heupen huilen soms van de afzakkende leggings. ✨Hips don’t lie✨

Eleni -

Hardlopen is mijn lievelingssport <3

Emma -

Hi Zoë! Ik werk sinds kort als (kinder) yogadocent en heb een eigen studio geopend bij mij in de buurt. Daar gaat al met al best veel tijd in zitten en ik merk dat ik soms bewust tijd voor mijzelf en mijn eigen yoga ‘practice’ moet nemen. Daar heb ik nu wel een mooie ruimte voor igg;) Een nieuw setje prachtige en fair kleding zal een mooi cadeautje en reminder zijn voor mijzelf. Want je kunt pas iets geven aan de ander als je zelf ook lekker in de vel zit! * En al dat gehijs aan die lage legging tijdens de les is ook niet zo charmant 😉

Miny -

Wat een toffe actie! Ik ben heel benieuwd naar de sportkleding! Ik train voor een triatlon, ik doe heel graag yoga en zo nu en dan krachttraining. Met 7 trainingen in de week en daarnaast nog lesgeven ben ik altijd op zoek naar goede sportkleding. Fijn dat dit nu dus ook duurzaam en eerlijk kan!

Reageer ook