INSPIRATIE, MODE & BEAUTY

Outfit inspo // Sporten met Röhnisch + Winactie

Aangezien mijn leven mede door Moderne Hippies en Professional Wild Child altijd een beetje all over the place kan zijn, heb ik voor mezelf sinds een jaar of drie de volgende ongeschreven regel opgesteld: “probeer om de dag te sporten”. Dit zorgt er toch voor dat ik meestal twee keer doordeweeks en één keer in het weekend in de sportschool sta. En als ik in het buitenland zit, probeer ik deze regel alsnog in mijn reizen te verwerken. Dat wérkt zowaar, voor mij.

Voor de mensen die me al een tijdje kennen, weten dat ik een danser pur sang ben. In de gym of thuis: dat doe ik overal en iedere dag. In de gym train ik graag zelf, maar neem ik ook geregeld lesjes. Zo ben ik verslaafd geraakt aan Do-In (een vorm van yoga waarbij de oefeningen erop gericht zijn je meridianen (energiebanen) te strekken, te behandelen en in balans te brengen) en in het weekend ga ik los tijdens spinning lesjes. Op reis werk ik aan m’n bubble butt met womensworkoutchannel en gaat m’n zen-modus aan met Yoga with Adriene. YouTube is dé uitkomst als je graag blijft sporten, maar toch veel op pad bent!

Extra fijn tijdens al deze bezigheden is om eerlijke kleding te dragen while you’re at it. En sinds kort ben ik he-le-maal fan van dit fijne sportoutfitje van Röhnisch, verkregen via Watmooi.nl. Man, wat zit deze lekker! De legging zit aardig hoog – waarbij je tijdens het sporten ‘m ook niet telkens omhoog hoeft te trekken. De top zit super comfortabel en toch strak; en bij elkaar is het dan ook nog eens een super tof outfitje.

Over Röhnisch

Het Zweedse merk Röhnisch maakt sportkleding voor actieve vrouwen. Als het even kan, maakt Röhnisch gebruik van gerecyclede materialen. Daarnaast wordt alle kleding gemaakt in fabrieken waar de mensen onder goede omstandigheden werken. Daarnaast is er een ‘Code of Conduct’ waar al hun leveranciers zich aan moeten houden. Hier staan afspraken in over onder andere uitbuiting, kinderarbeid, discriminatie en het milieu.

Win!

Deze week mogen we jullie blij maken, want in samenwerking met Watmooi.nl geven we hetzelfde outfitje weg aan een van jullie! Wat je daarvoor moet doen?

Reageer hieronder welke sport jij het liefste doet.
En natuurlijk krijg je karmapuntjes als je ons ook volgt op Facebook en Instagram.

Op maandag 26 maart ontvangt de winnaar een e-mailtje. Houd je inbox in de gaten!

Fotografie door Alinus van Wijk

Liefs, Zoë

Je kunt mij persoonlijk volgen op YouTube, Twitter en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.