OVER MODERNE HIPPIES

Teamwork-makes-the-dream-work

Superleuk dat je een kijkje komt nemen op Moderne Hippies! Wij zijn Zoë & Suus en wij runnen dit platform, dat gemaakt is voor en door avonturiers, vrije geesten & levensgenieters. Iedere week vind je hier nieuwe artikelen en een dosis inspiratie voor een vrij, avontuurlijk en bewust leven. Houd daarnaast onze website in de gaten voor de Moderne Hippie Markt!

Moderne_Hippies_Labvansaar_groep-2LOWRES

Wij zijn de avonturiers. De dromers en doeners. De simpele levensgenieters.
De wilde harten. De vrije geesten.

We houden ervan om de wereld en ander culturen te ontdekken. Gaandeweg doen we inspiratie en kennis op over vernieuwende mensen, merken en initiatieven die de wereld een beetje mooier proberen te maken. We volgen onze passie en jagen onze dromen na. Welkom bij je dagelijkse shot voor een vrij, avontuurlijk en bewust leven!

Voorwoord van Zoë

Hoi! Super leuk dat je een kijkje neemt op Moderne Hippies! Ik ben Zoë en ik probeer een vrij, avontuurlijk én bewust leven te leiden. Ik woon in Amsterdam, maar zit bijna nooit echt op één plek. Ik reis inmiddels veel voor werk. Dit is altijd een grote droom van me geweest, en is mede door Moderne Hippies uitgekomen. Eigenlijk is dat voor een groot deel ook wel de kern van deze website: het verwezenlijken van je dromen. Enerzijds heb ik een spirituele, idealistische en dromerige kant, maar ik ben ook pragmatisch, nuchter en een echte doener. Mijn droom (en doel) is om de wereld een beetje mooier en beter maken. En dat begint bij jezelf.

Sinds 2016 heb ik ook een Engelstalig YouTube-kanaal genaamd Professional Wild Child. Doordat ik niet meer zoveel tijd in Moderne Hippies kon stoppen als de jaren ervoor, is Suus me sinds 2017 actief gaan helpen met het runnen van het geheel. Suus is een échte moderne hippie, die vanaf het begin haarfijn aan heeft gevoeld waar ik – en dus wij als platform – voor staan. Met haar werk en bijdrage is de website sindsdien, naar mijn mening, alleen maar mooier geworden.

Moderne Hippies x Outfit inspo lente-1

We schrijven, samen met de (gast)bloggers van Moderne Hippies, onder meer over reizen, (fair) fashion, natuurlijke/biologische cosmetica, gezond eten en mindstyle.

Events & markten

Wij geloven in de kracht van offline en komen daarom geregeld bij elkaar op de Moderne Hippie Markt. Met een ongedwongen sfeer komen hier een heleboel eerlijke, duurzame, vintage & hippie mensen en merken bij elkaar. Op de markt staan producten en merken waar we het online over hebben. Weten wanneer de eerstvolgende editie is? Houd daarvoor deze pagina in de gaten.

https://www.youtube.com/watch?v=SKp-HzYd7mA

Kan je de video niet zien? Klik hier.

Ik hoor van veel bezoekers dat ze uren kunnen rondstruinen op deze site, omdat er zo veel leuke tips op staan! “Ik blijf maar doorklikken!” – is iets wat we natuurlijk super graag horen en waar we het allemaal voor doen.

Het is dus ook echt een feel good platform, waarbij ik hoop dat we je altijd kunnen vermaken. Vergeet niet te reageren of ons een mailtje te sturen, dat vinden we allemaal super leuk en motiveert ons alleen maar om door te gaan.

Zoë x Moderne Hippies - 2

Let love rule!

Liefs, Zoë

Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook, Instagram en Pinterest.