OVER MODERNE HIPPIES

Moderne_Hippies_Labvansaar_groep-2LOWRES

Wij zijn de avonturiers. De dromers en doeners. De simpele levensgenieters. De wilde harten. De vrije geesten.

We houden ervan om de wereld en ander culturen te ontdekken en zitten dus nooit op één plek. Gaandeweg doen we inspiratie en kennis op over vernieuwende merken en initiatieven die de wereld een beetje mooier proberen te maken. We volgen onze passie en jagen onze dromen na. Welkom bij je dagelijkse shot voor een vrij, avontuurlijk en bewust leven!

Voorwoord

Sacha Sieradenlijn 2015-3

Hi! Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn platform!

Ik ben Zoë en ik probeer een vrij, avontuurlijk én bewust leven te leiden. Ik woon deels in Amsterdam en deels in het buitenland. Ik reis veel en overwinter het liefst op warme, zonnige plekken in de wereld. Dit is altijd een grote droom van me geweest, en is mede door Moderne Hippies uitgekomen. Eigenlijk is dat voor een groot deel ook wel de kern van deze website: het verwezenlijken van je dromen, net als dat ik dat doe. Ik ben spiritueel, idealistisch en een dromer, maar ook pragmatisch, nuchter en een doener. Mijn droom (en doel) is om de wereld een beetje mooier en beter maken. Dat doe ik o.a. aan de hand van Moderne Hippies. Ik schrijf, samen met de community die vanuit Moderne Hippies is ontstaan, onder meer over hotspots, reizen, natuurlijke/biologische cosmetica, bohemian/duurzame mode, gezond eten, kunst en cultuur. Door regelmatig offline neer te zetten waar we het online over hebben, kunnen we iedereen kennis laten maken met ons begrip van de ‘moderne hippie’. Ik hoor van veel bezoekers dat ze uren kunnen rondstruinen op deze site, omdat er zo veel leuke tips op staan! “Ik blijf maar doorklikken!” – is iets wat ik natuurlijk super graag hoor en waar ik het allemaal voor doe. Het is dus ook echt een feel good platform, waarbij ik hoop dat we je altijd kunnen vermaken. Zet een kopje thee, pak een lekker dekentje en laat je inspireren! Vergeet niet te reageren, dat vinden we allemaal super leuk en motiveert ons alleen maar om door te gaan.

Wil je me persoonlijk leren kennen? Dan verwijs ik je graag door naar mijn (Engelstalige) YouTube-kanaal Professional Wild Child.

Zoë x Moderne Hippies - 2

Let love rule!

Liefs, Zoë

Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook, Instagram en Pinterest.