HOTSPOTS, MODE & BEAUTY

Fijn Plekje // Perfect Pop Up (Delft)

Eens in de zoveel tijd krijg je een tip van iemand waar je helemaal blij van wordt. Zo’n tip kreeg ik van een collega en die geef ik graag weer door aan jullie. In hartje Delft is sinds de opening van vorige week de winkel ‘Perfect Pop Up‘ te vinden. Een shop met authentieke vintage meubels, industriële lampen en diverse fashion labels uit o.a Londen, Parijs & Stockholm. En wat ziet dat er gaaf uit, de shop klopt aan alle kanten. De fashion, meubels, verlichting, inrichting; alles ademt awesomeness (tot in het detail)Een echt ‘wow’ gevoel. Lekker rauw, urban, helemaal van nu. En dat in het schattige stadje Delft!

Hotspot Delft
Mijn volgende post behandelt een andere toffe plek in Delft, maar daarvoor moet ik eerst live op onderzoek gaan. Dan ga ik meteen even langs deze shop (ik kan niet wachten). Delft, dat wordt nog eens wat… Ik voel een nieuwe hotspot opkomen, en laat dat nu net tussen mijn twee favoriete steden Rotterdam en Den Haag liggen!

Perfect Pop Up
Oude Langendijk 7a, Delft
Geen website, dus check Facebook voor actuele openingstijden.

Update 2017: Inmiddels zit in dit pand niet meer Perfect Pop Up, maar de leuke Seven Days Store! (red.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.