DAGBOEK

Polaroid Wall #11 // Italië

Mijn leven in polaroids. Een klein kijkje in mijn leven, met korte zinnen en pakkende beelden. Dat zie je in mijn Polaroid Wall.

Polaroid Wall 11-cover

De afgelopen weken genoot ik van de laatste zonnestralen in het prachtige Toscane. Ik was echt weer even ’thuis’, als kind ging ik namelijk iedere zomer naar dit gebied. Het volgde op twee weekenden volop feest en borrels met vriendinnetjes en vrienden, de verjaardag van m’n vriend en: een bezoek aan de Midzomernacht in de Efteling.

O ja: ik ben overgestapt op een nieuwe virtuele polaroidcamera, dus bij deze nieuwe polaroids! Van de 600 naar de TYPE 80. Classic.

Polaroid Wall 11-10

Polaroid Wall 11-21

Polaroid Wall 11-19

Polaroid Wall 11-14

Polaroid Wall 11-20

Polaroid Wall 11-15

Oh, Toscane… Wat ben je prachtig en fijn. Ik genoot nog een paar dagen van de intense warmte, een fantastisch uitzicht en heerlijk eten. M’n beste vriendinnetje kwam langs. Ze ‘betrapte’ me op m’n ochtendritueel en maakte een foto van me tijdens m’n meditatie-momentje. Omdat we het er daarna over hadden (waarom ik het deed en wat het met me deed) besloot ik er een artikel over te schrijven.

Polaroid Wall 11-18

Polaroid Wall 11-17

We maakten een uitstapje naar Firenze. Ook hier voel ik me thuis, omdat ik er iedere zomer minstens één keer kwam. In 2007 heb ik er ook een taalcursus Italiaans gedaan. Ik liep er rond en herinnering na herinnering volgde. We maakten er een paar foto’s van m’n outfitje, dus dat betekent weer een OOTD online!

Polaroid Wall 11-23

Polaroid Wall 11-22

Polaroid Wall 11-28

Polaroid Wall 11-27

Polaroid Wall 11-25

Polaroid Wall 11-26

Een goed vriendinnetje, die inmiddels alweer 3 jaar in Australië woont, was een paar weken in Nederland. We besloten met het groepje vriendinnen een dag en avond weg te gaan. We sliepen in hostel Ani & Haakien in Rotterdam (aanrader!), gingen uit eten en dansen in de Witte de With en schaterde het uit van het lachen. Op praktisch iedere foto zie je ons lachen. Daar kan ik echt intens van (na)genieten.

Polaroid Wall 11-24

Polaroid Wall 11-29

M’n vriendje was jarig! Dat werd goed gevierd in Bar Bukowski in ons fijne Amsterdam Oost.

Polaroid Wall 11-8

Ik kocht een tas bij Gathershop: “we are the dreamers of dreams – for Nepal”. De tas kost  € 15,- en het geld gaat voor de volle 100 % naar Nepal. Er zijn nog een paar tasjes te koop in de winkel in Amsterdam of online.

Polaroid Wall 11-11

Nog een borrel, maar ditmaal van een andere goede vriend die een halfjaar de wereld over gaat reizen. Heus niet jaloers. Nee, echt niet! #wanderlustissues

Polaroid Wall 11-16

Ik maakte vorige week drie gerechten uit het SLA Kookboek. De review daarover staat daarom ook net online.

Polaroid Wall 11-9

Polaroid Wall 11-7

Polaroid Wall 11-12

Polaroid Wall 11-2

Polaroid Wall 11-6

Polaroid Wall 11-4

Polaroid Wall 11-5

Afgelopen weekend ging ik met drie vrienden naar de Midzomernacht in de Efteling. En wat was dat fan-tas-tisch! Alsof de Efteling niet al sprookjesachtig genoeg is, liepen er nu overal elfjes en trollen rond, hingen er grote verlichte bloemen in de bomen en was het net een mini-festival door alle foodtrucks die op het terrein stonden.

Polaroid Wall 11-3

Alleen in de Efteling kan je slapen met Klaas Vaak mutsje!

Polaroid Wall 11-1

Een grote prikkeling voor de fantasie en de creativiteit – heerlijk. Een verslag over dit weekend volgt heel snel!

Polaroid Wall 11-13

Vriendinnetje Kim legde me uit wat Snapchat nou precies is. Ik vond en vind het een leuk fenomeen, maar ergens ook wel een beetje vermoeiend. Nog meer social media! Lijkt het jullie leuk als ik dat zou aanmaken?

De komende weken staan in het teken van de blog workshop én een weekendje Frankrijk.

Liefs, Marte

Je kunt me volgen op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.