DAGBOEK

Polaroid Wall #12

10 momentjes van de afgelopen weken waar ik dankbaar voor ben. Omdat ik het belangrijk vind stil te staan bij de kleine dingetjes waar ik blij van word.

Jawel, jullie lezen goed: deze rubriek is een beetje veranderd! In plaats van jullie lastig te vallen met een miljoen foto’s van de afgelopen weken, leek het me leuk de rubriek een iets inhoudelijkere insteek te geven. Dat past toch wat meer bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen met m’n website. Daarom deel ik voortaan 10 momentjes uit de afgelopen 2 weken waar ik dankbaar voor ben en toevallig op de foto heb gezet. Kijk je met me mee?

1. ZON!

Polaroid Wall 12-2

ZOMER, hallo, hallo! Zoals *bijna* ieder ander verwelkom ik de warmte en zonneschijn met open armen. Eindelijk de deuren en ramen wagenwijd open, eindelijk met blote voetjes door het huis huppelen. Het is geen wonder dat ik zo graag de winter ontsnap om elders te werken, maar als de zon dan eindelijk in Nederland schijnt: dan ben ik helemaal content met alles. Bij deze foto had ik net m’n meditatie in de vroege ochtend erop zitten: dat kon ik eens doen op m’n balkonnetje. Wat een heerlijk moment.

Aansluitend artikel: mijn 5 tips om fijn aan je dag te beginnen.

2. Zee, strand & vrijheid

Polaroid Wall 12-4

Ik werk ’s nachts, in het weekend en ook op vakantie… Maar dan kan ik op de snikhete dagen in Nederland er ook eens voor te kiezen naar het strand te gaan en een halve dag vrij te nemen. Zand tussen je tenen, uitkijkend op de mooie zee. Een puur gevoel van vrijheid.

3. Workshop

Polaroid Wall 12-7

Ik gaf voor de eerste keer een blog workshop en man, wat was dat vreemd. Opeens voor 30 man presenteren; dat voelt niet meer als een kopje koffie doen. Het was uiteindelijk echt enórm gezellig en we sloten de dag af met een heerlijke borrel. Met energie voor 10 ging ik naar huis. Wat een dag!

4. Down The Rabbit Hole

Polaroid Wall 12-6

Door Moderne Hippies is m’n leven oprecht een stuk leuker geworden, nog leuker dan dat het eigenlijk al was. Ik mocht een dagje langskomen bij Down The Rabbit Hole en daar genoot ik intens van. Wat een super vet festival!

Aansluitend artikel: ik schreef er een festival report over.

5. The Dutch Weed Burger

Polaroid Wall 12-1

Hier at ik sinds een lange tijd weer eens The Dutch Weed Burger. Een vegan burger gemaakt op basis van zeewier. Ik blijf het briljant vinden (en zo onwijs lekker).

Aansluitend artikel: contributor Rick schreef er zelfs een keer een apart artikel over.

6. Uit eten bij Nomads

Polaroid Wall 12-10

Ik ging met m’n vriend uit eten bij Nomads in Amsterdam. Wat een sprookjesachtige bedoeling. Echt een ‘fijn plekje’! Daar ga ik binnenkort over schrijven 🙂

7. Zwemmen!

Polaroid Wall 12-5

Daarnaast ging ik een middag naar het Flevoparkzwembad, een zwembad bij mij om de hoek. Ik kom er al jaren en staat echt voor ‘zomer in Amsterdam’ voor mij. Het zwembad doet me een beetje denken aan vroeger, toen ik veel naar het grote zwembad in het dorp ging waar ik vandaan kom. Het is toch net alsof de foto in de tropen is gemaakt?

8. Picknicken!

Polaroid Wall 12-8

Jaaaa, zo fijn. Met een vriend die ik een keer in de zoveel maanden zie en met m’n vriendje. In het eerste geval haalden we een salade bij SLA en aten we die op in Park Frankendael, in het tweede geval maakte ik zelf een salade met gierst, nam ik dit mee en zaten we langs de Amstel. Allebei fijne momentjes.

9. BBQ-en!

Polaroid Wall 12-3

Want ook dat staat gelijk aan zomer voor mij. Ik heb een heerlijk groot balkon in de stad (dat ik binnenkort helemaal wil gaan transformeren in een bohemian balkon), dus het komt er nogal snel op neer dat de BBQ bij ons thuis plaatsvindt. Vaak “Bring Your Own” en iedereen is welkom. Extra hoogtepunt: toen ik met een paar vrouwen de BBQ aankreeg en we vegagerechtjes (zoals deze groentespies) voor op de BBQ gingen maken. Yes, we did it!

Aansluitend artikel: 10 x inspiratie voor een bohemian balkon.

10. Publicatie

Polaroid Wall 12-9

VIVA vroeg mij m’n ‘dramatische’ reisverhaal uit 2012/2013 met ze te delen. Ik ben er dankbaar voor, omdat ik hoop dat het een waarschuwing is voor iedereen die in de toekomst last kan hebben van peer pressure. Luister altijd naar je instinct. Voelt iets niet goed? Niet doen. Het is ook stoer om gewoon nee te zeggen.

Aansluitend artikel: VIVA had m’n verhaal een beetje aangedikt. Mijn eigen variant vind je hier.

Wat vind jij van de nieuwe vorm van de Polaroid Wall?

Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.