DAGBOEK

Polaroid Wall #13

10 momentjes van de afgelopen weken waar ik dankbaar voor ben. Omdat ik het belangrijk vind stil te staan bij de kleine dingetjes waar ik blij van word.

1. Getuige van een mooi toneelstuk met een prachtig decor

Polaroid Wall 13-3

Met m’n zus ging ik naar Over het IJ festival (dat was natuurlijk sowieso ook iets om dankbaar voor te zijn). We hadden beiden een kippenvel-momentje toen we beseften dat we een toneelstuk zagen, terwijl het IJ en Amsterdam het decor was. Het was zo mooi om te zien!

Aansluitend artikel: Eropuit: Over Het IJ Festival.

2. Uitstapje met m’n moeder

Polaroid Wall 13-4

Vroeger was het ‘normaal’ om geregeld een uitstapje met m’n moeder te doen. Nu is dit niet meer zo vanzelfsprekend. Door Moderne Hippies mocht ik een avondje in The Duke Hotel slapen in Den Bosch en dat was een mooi moment om eropuit te gaan met m’n moeder. We gingen naar Food Truck Festival TREK en we bezochten een paar leuke hotspots in deze gezellige stad, zoals Daily Poetry en KOEKWAUS. Quality time met mama, fijn!

3. Groene smoothie / Detox time!

Polaroid Wall 13-5

Ik let de laatste weken weer wat beter op wat ik eet; ik was er een beetje ‘uit’ ofzo. Dus dat betekent: veel meer naar de (super)markt voor verse (biologische) groente en fruit en heel veel smoothies en salades maken. Lekker!

Aansluitend artikel: Detoxen: 10 basisstappen en 3 recepten.

4. Rustmomentjes op m’n balkon

Polaroid Wall 13-7

In de zomer heb ik de laatste uren de avondzon op mijn balkon. De zon schijnt nog steeds lekker deze weken, dus dat betekent dat ik veel op de grote stoel van pallets lig. Met flink wat kussens is het een heerlijk chill-paradijs aan het worden. Specifiek hier was ik extra gelukkig, omdat er net een boek binnen was gekomen van een oude reisvriend van mij. Toen ik door Cuba aan het backpacken was met mijn moeder, hebben we twee weken gereisd met John, een 50-jarige man die alles had verkocht en 3 jaar de wereld over aan het reizen was. Het was net alsof hij weer tegenover me zat en al zijn verhalen tegen ons aan het vertellen was. Heerlijk.

5. De eerste bloemetjes en bohemian spullen op het balkon

Polaroid Wall 13-2

De afgelopen weken heb ik veel tijd gestoken in het pimpen van het balkon. De eerste klimplanten staan te groeien, zodat ze de ‘lelijke’ muren gaan bedekken. De tuintrolley en plantenbakken zijn gekocht en ik heb wat plantjes mee mogen nemen uit de tuin van m’n ouders. Zodra ik echt tevreden ben over het resultaat, ga ik dit natuurlijk met jullie delen!

Aansluitend artikel: 10 x inspiratie voor een bohemian balkon.

6. Het bestaan van Bohemian Marketplace

Polaroid Wall 13-6

Wil je niet teveel geld uitgeven en er toch bohemian uitzien? Dan moet je zeker lid worden van de Facebookpagina Bohemian Marketplace. Ik heb deze pagina al een paar keer gepromoot en dat komt omdat ik er ook echt fan van ben. Je recycelt kleding en koopt er meestal hele leuke bohemian kleding voor een prikkie. Ik kocht deze kimono deze week ook via de pagina en ik haalde ‘m gelijk even op. Love it!

Aansluitend artikel: 5 x leuke Facebookgroepen.

7. Een fantastisch weekend vol FEEST en VRIENDEN!

Polaroid Wall 13-10

Afgelopen weekend was fantastisch. Vrijdagavond ging ik met vriendinnen naar Food Truck Festival TREK in Amsterdam. Daarna belandden we bij Cafe Kuiper, gevolgd op een borrel op een dakterras (magisch momentje!). Zaterdag ging ik naar Buiten Westen Festival en zonder enige verwachting lieten we het totale festival ‘op ons afkomen’. We kwamen ontzettend veel bekenden tegen, waaronder: mijn broer! Gevolgd op een heleboel oude vrienden van de middelbare school. Het leek wel een reünie. We eindigden bij de afterparty van Kris Kross Amsterdam, waar eigenlijk alleen maar muziek uit de jaren ’90 en ’00 wordt gedraaid. Dat maakte het plaatje helemaal compleet.

Aansluitend artikel: 3 x festival inspiratie voor Buiten Westen.

8. Dat ik even het gevoel had dat ik in een sprookje zat

Polaroid Wall 13-8

Terwijl het Food Truck Festival TREK om de hoek was, kwamen we deze GIGANTISCHE tafel en stoelen tegen. Serieus, alsof ik voor een split second in Alice in Wonderland was beland.

Aansluitend artikel: festival kalender voor 2015.

9. Dat ik de leukste vriendinnetjes heb die al 15 jaar in m’n leven zijn

Polaroid Wall 13-9

Want ik word gelukkig van ze.

Aansluitend artikel: de jus van het leven.

10. En dat ik de liefste vriend ooit heb. Die ook wel een beetje ondeugend is.

Polaroid Wall 13-1

Soms zegt een foto genoeg.

Kan jij één dingetje benoemen waar je dankbaar voor bent, dat in de afgelopen twee weken is gebeurd? Deel ‘m met mij!

Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.