DAGBOEK

Polaroid Wall #14

10 momentjes van de afgelopen weken waar ik dankbaar voor ben. Omdat ik het belangrijk vind stil te staan bij de kleine dingetjes waar ik blij van word.

1. (Even) zomer?

Polaroid Wall 14-1

Opeens voelde het eeeven aan alsof de zomer officieel was aangebroken. Het was zowaar heel lekker weer! Rokjes all over the place, zonnige borrels, fijne BBQ’s. Het voelde alsof het nooit meer over zou gaan.

Aansluitend artikel: 10 tips om je zo licht als een veertje te voelen.

2. Mama

Polaroid Wall 14-2

Mijn moeder deed voor de achtste keer mee aan de Vierdaagse in Nijmegen. Ik stond braaf te wachten bij de finish. WAUW, ik blijf het zo knap vinden! Mag ik een ‘hoera’?

Aansluitend artikel: ben je net als ik? Dan kun je ook YouTube gebruiken als sport.

3. Haar dat danst

Polaroid Wall 14-3

Perfecte formule: doe je haar los, laat het dansen in de wind en vergeet niet een druppeltje regen toe te voegen. Het zorgt voor een verdomd good hair day en zeker weten: een lach op je gezicht als je een #selfie probeert te maken.

Aansluitend (serieuzere) artikelen vind je onder de tag ‘natuurlijke cosmetica‘.

4. Lazy Sunday

Polaroid Wall 14-4

Nederland is ook zo’n lekker schizofreen land; na het goede weer werd het opeens enorm slecht. Daardoor kon je wel zonder pardon of excuus een typische lazy Sunday houden. Het regende echt kei- en keihard. Dat deed ik dus ook! Ik trok m’n chillpakje aan, zette heel veel thee en genoot enorm van een kleedje en een boek. Dit soort momenten heb ik eigenlijk veel te weinig. Rust. Niks doen. Niks moeten, vooral! Heerlijk!

Allerlei tips voor fijne boeken vind je hier.

5. Nieuw shirtje & test-tattoos

Polaroid Wall 14-5

Ik heb dit toffe shirt gekregen van atbtees. Hij past goed bij me 😉 I love it! En ja, haha, ik ben ook dankbaar voor test-tattoos! Ik ben zo’n meisje dat heel veel tattoos geweldig vind, maar zelf teveel stilstaat bij hoe het ‘later zou staan als ze 50 is’. Ik durf het dus nog steeds niet. Deze test-tattoo is van Mon.tattoo en ik vind ‘m eigenlijk best wel tof. Ik kon even kijken wat ik daar nou van vind en wat het met me deed. Best wel handig eigenlijk!

6. Met m’n vriendje in Kopenhagen!

Polaroid Wall 14-8

Afgelopen weekend was ik met mijn vriend in Kopenhagen. Het was een echte city trip en op de laatste dag waren we dus ook helemaal kapot. Maar het was geweldig! Binnenkort geef ik jullie natuurlijk mijn leukste tips, want die zijn er. Men oh men, die zijn er.

Aansluitend artikel: ik had ook al heel veel aan deze 9 tips van Maike.

7. M’n vriendje

Polaroid Wall 14-6

Naast dat ik met ‘m naar Kopenhagen ging, ben ik überhaupt gewoon heel blij met en dankbaar voor mijn vriend. Hij maakt me iedere dag aan het lachen. Iedere dag.

Aansluitend artikel: 4 x alternatieve dates.

8. Uniek diner

Polaroid Wall 14-7

Tijdens onze city trip gingen we naar een uniek restaurant op een dakterras, net buiten het centrum van Kopenhagen. Ze verbouwen er hun eigen groente en alles wat er werd gemaakt was lokaal, puur en simpel. Wát een avond. Hier ga ik natuurlijk een apart artikel over maken, want hier wil ik jullie alles over vertellen.

Aansluitend artikel: het deed me een beetje denken aan Uit je eigen stad, maar dan op een dak!

9. Unieke pauze

Polaroid Wall 14-9

Als zzp’er richt ik veelal mijn eigen uren in. Trust me: dit heeft voor- en nadelen. Zo werk ik vaak genoeg nog ’s avonds, ’s nachts of in het weekend door. Maar als het dan opeens weer 31 graden is, vind je mij een paar uur in het zwembad. Doordeweeks, omdat het kan.

Aansluitend artikel: m’n hart achterna gaan.

10. Publicatie

Polaroid Wall 14-10

Wow. Stond ik vorige maand nog in de Cosmopolitan en VIVA; sta ik nu met een mega grote spread in de Margriet! Ik moet er zelf (ook) een beetje om lachen, maar ik voel me natuurlijk hartstikke vereerd. Heel gaaf!

Aansluitend artikel: alles rondom persuitingen vind je hier.

PS Heb jij Het Grote Moderne Hippies Onderzoek al ingevuld? Daar zou je mij, en de toekomst van Moderne Hippies, enorm mee helpen. Dank je wel!

Het is zo belangrijk stil te staan bij de kleine dingetjes. Kan jij één dingetje benoemen waar je dankbaar voor bent, dat in de afgelopen twee weken is gebeurd? Deel ‘m met mij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.