DAGBOEK

Polaroid Wall #15

10 momentjes van de afgelopen weken waar ik dankbaar voor ben. Omdat ik het belangrijk vind stil te staan bij de kleine dingetjes waar ik blij van word.

1. Zomer, warmte!

Polaroid Wall 15-1

Ik kan blijven herhalen hoe blij en dankbaar ik ben voor de ZOMER! Yessss. Ik voel me zo ongelofelijk thuis bij warme temperaturen. Blote voetjes, ramen wagenwijd open: het kan me eigenlijk niet heet genoeg zijn. Nog heel even, en het is weer voorbij. Gauw dromen over een warme locatie die ik ga bezoeken in de winter.

Aansluitend artikel: 10 tips om je zo licht als een veertje te voelen.

2. M’n allerliefste vriendinnetje

Polaroid Wall 15-2

Deze dame leerde ik kennen in VWO4. We hadden elkaar vaak in de gangen gezien, maar hadden stiekem een hekel aan elkaar. Toen we bij elkaar in de klas zaten, kwamen we er heel snel achter dat we helemaal verkeerd zaten. Sindsdien zijn we eigenlijk onafscheidelijk.

Aansluitend artikel: mindstyle: de jus van het leven.

3. Zwoele zomeravonden

Polaroid Wall 15-3

Och ja, de echte fijne zomeravonden waarbij we tot 00.00 uur in een kort broekje op het balkon kunnen blijven staan. Waarbij m’n vrienden opeens allemaal spontaan langskomen voor een BBQ. Waarbij het veel te gezellig is voor een doordeweekse avond. Waarbij we met z’n allen gewoon weer de volgende dag aan het werk moeten. Ja, dat zijn de avonden waar ik oprecht dolgelukkig van word.

Aansluitend artikel: 10 x inspiratie: bohemian balkon.

4. Blote voetjes

Polaroid Wall 15-4

Het staat niet voor niets in m’n auteursbox: ik houd oprecht van op blote voetjes lopen. Zodra de herfst er weer is, heb ik altijd koude voeten. Ik constateerde van de week dat ik nu alweer flink wat weken op blote voetjes loop in huis. De pantoffels zal ik komende maand vast weer uit de kast moeten pakken (boeee!). (PS Foto’s van voeten zijn gek!)

5. Groei

Polaroid Wall 15-9

Deze zomer is van alles in beweging. Moderne Hippies gaat goed. Heel veel artikelen worden vertaald en daarmee bereik ik opeens ook m’n vrienden in het buitenland. En door Moderne Hippies ben ik gevraagd voor een geweldige opdracht, waar ik heel snel voor aan de slag ga. Zakelijk gezien groei ik. En dat voelt verdomd goed.

6. Een weekend zonder plannen

Polaroid Wall 15-6

Een weekend zonder plannen – waarbij ook nog eens de zon volop schijnt – kan niet anders dan goed gaan. Dankbaar voor een spontane sportsessie, een spontaan kopje koffie bij de Vergulden Eenhoorn, dat ik spontaan in hetzelfde weekend twee keer bij de KNSM heb gelegen en gezwommen, dat ik spontaan het kanaal in sprong, dat ik spontaan met m’n moeder uit eten ging, dat ik de volgende dag spontaan een rooftop BBQ hadden. Allemaal in 1 weekend, zonder plannen. Wat. Een. Lekker. Leven!

7. Iets minder klachten

Polaroid Wall 15-7

Ik heb al enorm lang last van schouder- en nekklachten. Aangezien ik veel achter de computer zit, bevordert dat de situatie niet. Ik doe trouw iedere dag yoga-oefeningen om mijn spieren te rekken en strekken. Voor de eerste keer in 4 maanden heb ik het gevoel dat het de pijn iets verlicht. Blij mee. Nu hopen, dromen, dat het op een dag helemaal weg is.

8. Lekker ontbijtje

Polaroid Wall 15-8

Sinds twee weken maak ik bijna iedere dag overnight oats. Dat is echt heel lekker en voelt mega gezond! Ik gebruik trouwens dit recept van Chickslovefood als basis.

9. Ik ben gezond!

Polaroid Wall 15-5

Afgezien van m’n nekklachten ben ik 100% gezond. En eigenlijk is dat iedere dag heel belangrijk om bij stil te staan. Lightbulb-momentje in de sportschool, omdat je je op dat soort momenten extra gezond voelt.

Aansluitend artikel: 4 x mindfulness tips.

10. Mijn liefste vrienden en familieleden zijn gezond

Polaroid Wall 15-10

Net zo goed, dat het heel belangrijk is stil te staan bij de gezondheid van je vrienden en familieleden. Man, wat ben ik dankbaar voor zoveel gezonde mensen om mij heen!

Het is zo belangrijk stil te staan bij de kleine dingetjes. Kan jij iets benoemen waar je dankbaar voor bent? Vergeet het niet op te schrijven; hieronder of gewoon voor jezelf 🙂