DAGBOEK

Polaroid Wall #16

10 momentjes van de afgelopen weken waar ik dankbaar voor ben. Omdat ik het belangrijk vind stil te staan bij de kleine dingetjes waar ik blij van word.

De beste mama. Ever.

Polaroid Wall 16-10

De afgelopen weekenden bestonden uit het verhuizen van mijn opa en oma. Mijn moeder staat altijd voor ze klaar en heeft er enorm veel uren in gestoken, zodat ze zo snel mogelijk konden verhuizen. Toegegeven: dat is lang geen makkelijk proces, en mijn moeder verdient alle credits voor hoe ze het allemaal heeft aangepakt.

Aansluitend artikel: lieve mama.

90 jaar aan herinneringen

Polaroid Wall 16-4

Wauw, m’n opa en oma zijn al bijna 90 jaar en in oktober vieren we dat ze 65 jaar zijn getrouwd. Door de verhuizing kom je opeens zoveel geschiedenis tegen. Bijzonder. Ik kreeg er een melancholisch gevoel van.

Familie

Polaroid Wall 16-2

Door de verhuizing heb ik een weekend Lowlands afgezegd, maar door de verhuisdagen kwamen we als familie weer even heel dicht bij elkaar te staan. Het was echt een family first-momentje. Op een zonnige zomeravond gingen we na een vermoeiende verhuisdag spontaan uit eten, en dat was extra fijn.

Een prachtig thuis

Polaroid Wall 16-3

Na een van die verhuisdagen belandde ik bij een friettentje in Amsterdam Oost, de buurt waar ik al dik 5 jaar woon. Ik keek op en zag hoe mooi het hier eigenlijk is. Soms is het goed weer met een frisse blik naar je eigen vertrouwde omgeving te kijken.

Aansluitend artikel: fijn plekje: De Kale Man.

Natuur

Polaroid Wall 16-5

Nature blows me away. (#hippietalk.) Gespot in de oude tuin van mijn opa en oma 🙂

Een laatste zomerdag- en avond

Polaroid Wall 16-8

Tussendoor probeerde ik te genieten van de laatste warme zonnestralen. Ik ben echt fan van de zon en warmte (je zou zeggen: wie niet? Geloof mij: genoeg mensen niet) en het vooruitzicht dat het de komende 9 maanden niet warm is vind ik vre-se-lijk. Ik pakte de laatste zomeravonden die ik pakken kon. En dat was genieten.

Aansluitend artikel: 10 tips om je zo licht te voelen als een veertje.

Business

Polaroid Wall 16-1

Want ook een moderne hippie geeft om haar carrière (ik in ieder geval wel). Ik ben deze zomer begonnen met een interim-klus die ik enorm leuk vind. Extra leuk: ook met tweedehandskleding kan je er tiptop-business-chique uitzien hoor.

Mensen die daadwerkelijk op die piano gaan spelen

Polaroid Wall 16-6

Ken je de piano’s die in stationshallen staan? Ik heb zoveel respect voor mensen die muziek kunnen spelen (ooit, lang lang geleden, kon ik het ook) en daar dan gewoon gaan zitten. Ik vond het fantastisch. Mooi momentje.

Netflix

Polaroid Wall 16-9

Jawel, jawel: ik ben spuit elf, maar ik heb Netflix he-le-maal ontdekt. Opeens is het iets minder erg dat het snel herfst gaat worden en ik legitiem binnen mag gaan zitten. Man, wat is dit verslavend.

Beslissing

Polaroid Wall 16-7

Mocht je dit artikel deze week hebben gemist: ik heb besloten vanaf nu alleen nog maar eerlijke kleding of tweedehandskleding te kopen. Dat is best een pittige beslissing, maar het voelt goed. De mensen in m’n omgeving vinden het natuurlijk weer eens een beetje radicaal, maar ik kan niet dankbaar genoeg zijn voor alle reacties die ik online heb gekregen qua support, tips en tricks. Fantastisch, dank jullie wel!

Aansluitend artikel: mindstyle: een levensveranderende beslissing.

Daarnaast ben ik dankbaar voor een heleboel andere momentjes afgelopen weken, waar helemaal geen foto’s van zijn gemaakt. Veel hebben te maken met relaties en lieve mensen om me heen. Fijn om in gedachten te houden 🙂

Wat is het waar jij dankbaar voor bent?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.