DAGBOEK

Polaroid Wall #17

10 momenten van de afgelopen weken waar ik dankbaar voor ben. Omdat ik het belangrijk vind om stil te staan bij de kleine dingetjes waar ik blij van word.

Nazomer

Polaroid Wall 17-1

Met pijn en moeite zeg ik altijd gedag tegen de zomer. Of ja, ‘zomer’… We weten allemaal wel wat dat betekent. Ik verwelkom de zuivere, frisse lucht en kijk met een lach terug op de mooie dagen die we hebben gehad deze zomer. Want het was wel fijn en ik heb bijzondere dingen meegemaakt! De nazomer brengt ook weer nieuwe, mooie dingen naar voren. En daar kan ik op een andere manier weer erg van genieten of naar uitkijken. (Ondanks dat ik de grootste hater van regen zal blijven!)

Rust in eigen land

Polaroid Wall 17-3

Mede door een leuke interim-klus vind ik meer rust en structuur in m’n leven. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik nog een tijdje in het buitenland zou willen wonen, en het is niet zozeer dat dat gevoel enorm is afgenomen, maar wel dat ik meer rust heb met waar ik ‘nu’ ben en vooral in Nederland aard. Het gaat erg goed met me, en ondanks de drukte ‘loopt’ alles eindelijk eens een beetje goed privé, waardoor ik meer ‘veiligheid’ ervaar. Iets wat ik lang niet heb gehad. En daar ben ik eigenlijk enorm dankbaar voor.

Luxe hotelovernachting

Polaroid Wall 17-2

M’n vriend en ik mochten overnachten in Suite Novotel in hartje Den Haag. Wauw, wat is dat een super gaaf en mooi hotel! Door Moderne Hippies mag ik veel vette dingen doen, en toch denk ik dat het nooit zal ‘wennen’ en het vanzelfsprekend mag zijn. Het is echt zo gaaf om dit soort dingen te mogen doen en mee te maken!

Uitje met m’n vriendje

Polaroid Wall 17-9

Na een redelijk chaotische zomer voor m’n vriendje (en dus *saillante* bijzaak: voor ons), was het heel leuk om weer eens een uitje te hebben met m’n vriendje. Bonding-time!

Inspiratie door Escher

Polaroid Wall 17-4

We gingen samen naar de Museumnacht in Den Haag, waar we o.a. naar Escher in het Paleis zijn gegaan. Wat is dit een super tof museum! Ik vind het heel bijzonder dat Escher Nederlands is en wat zijn nalatenschap dus eigenlijk is. Mogen we daar even trots op zijn met z’n allen?

Lekker drankje

Polaroid Wall 17-5

Ik teer zowat non-stop op water. Of thee en hier en daar een kopje koffie misschien. Maar eigenlijk altijd drink ik water en nog meer water. Het enige wat ik daarnaast tegenwoordig echt lekker vind, is alles met vlierbloesem-smaak. En deze vlierbloesemsiroop van de Jumbo is echt the bomb. Just so you know!

Zuid-Afrika melancholie

Polaroid Wall 17-8

Voor een artikel afgelopen week dook ik de archieven in en werd ik weer even meegenomen naar Zuid-Afrika, waar ik in 2010 heb gewoond. Potverdorie, wat voel ik me oud worden als ik bedenk dat dat alweer 5 jaar geleden is. Ik ben nog altijd dankbaar voor mijn periode daar. Ik heb er zoveel geleerd en meegemaakt (good & bad) waardoor ik in één klap veel levenslessen heb meegekregen. Het blijft tot nu toe de meest bijzondere ervaring in m’n leven.

Speciaal avondje in Utrecht

Polaroid Wall 17-6

In Utrecht had ik een speciaal afspraakje. Dat was fijn 🙂 En weet je hoe mooi Utrecht is?

Happinez Festival

Polaroid Wall 17-10

Ik bezocht met mijn moeder het Happinez Festival. Na enkele weken van verhuizingen van mijn opa en oma was het fijn om in het weekend weer eens te ontspannen (misschien was het festival voor ons iets té ontspannen, maar daar later meer over) 😉

Feestje

Polaroid Wall 17-7

In het dorp waar ik vandaan kom was het tijd voor het jaarlijkse dorpsfeest. Dit klinkt knullig, en dat is het eigenlijk ook. Het was wel erg gezellig en ik had het enorm naar m’n zin. Zo erg zelfs, dat ik op een flesje bier sprong en door m’n enkel ging. Auw! Al met al toch een geweldig grappige avond gehad… Maar nu weer even met m’n pootje omhoog. Oeps! Damn you zwakke enkels, daar ben ik nou eens niet dankbaar voor! Ach ja… Het kan altijd nóg erger ;)! Right?

En, deel jij ook een hoogtepuntje of schrijf je het voor jezelf op? Is belangrijk! Count your blessings 🙂 Ook als je zwakke enkels hebt.

Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.