DAGBOEK

Polaroid Wall #18

10 momenten van de afgelopen weken waar ik dankbaar voor ben. Omdat ik het belangrijk vind om stil te staan bij de kleine dingetjes waar ik blij van word.

1. Puzzelstukjes

Polaroid Wall 18-1

Ik ben dankbaar voor het besef dat alles uit m’n verleden lijkt te kloppen met het heden, wat ik nu doe, waar ik sta en waar ik me mee bezighoud. Ik schreef er een lekker mindstyle stukje over. Die kan je hier teruglezen.

2. Indian Summer

Polaroid Wall 18-2

Zo dankbaar voor de eerste prachtige nazomer/herfstige dagen. Gek genoeg is dit het eerste jaar dat ik echt kan genieten van dit seizoen. Ik ben altijd een lente/zomer-fan geweest en kan bijzonder slecht tegen de hoeveelheid regen in dit land, maar ik word de afgelopen weken enorm gelukkig van de intens zuivere lucht, een warme jas & zo nu en dan een blauwe hemel en warme zon. De bomen worden mooi en dus de plaatjes ook. Op een vroege maandagmorgen keek ik omhoog en was dit een van die fijne momentjes.

3. Een verjaardagen-marathon

Polaroid Wall 18-10

Ondanks dat vorig weekend net íets te vol zat, heb ik wel íedereen in de familiekringen weer eens gezien. (Mijn vader, mijn moeder, mijn zus, mijn broer, mijn zwager, mijn schoonvader, mijn schoonmoeder, mijn schoonzus, mijn andere zwager, mijn oppasmoeder van vroeger, haar man, haar kinderen, enz., enz..) Holy shit, ja. Het was misschien wat vol, maar dat soort weekenden horen er nu eenmaal bij!

4. De uitvinding van gembershotjes

Polaroid Wall 18-4

Serieus, deze heftige bastards winnen het 100% van koffie op de vroege morgen. Én zijn ideaal als je verkouden bent. Én als je last hebt van een hangover. I love it.

5. Lush Happiness!

Polaroid Wall 18-3

Ik kreeg een perspakketje binnen van Lush, en altijd als er een paar Lush artikelen in huis liggen, ruikt het hele huis heel zoet en fijn. Echt, alsof je middenin een feestje van blijheid zit. Zo yummy!

6. Feest!

Polaroid Wall 18-9

Dit weekend ging ik naar een “bedrijfsfeest” bij Boomerang Create; een feestje in hun garage in Amsterdam Noord. Man man man, wat was het bere-gezellig en fijn.

7. Mijn vriend De Zebra aka De Koe

Polaroid Wall 18-5

De helft van de avond liep ik daar met een zebra om m’n middel. Heel gek, maar waar: dat voelt bevrijdend! Én je hebt enorm veel aanspraak… Heel rare gewaarwording. De hele avond was ik ervan overtuigd dat het een koe was, trouwens.

8. Verkleedpartijtje

Polaroid Wall 18-7

Voor het bruiloftsfeest van vrienden moesten we ons verkleden in 70’s/80’s style. Heel gek dat ik als hippie verkleed ging natuurlijk! Wat een feest!

9. Nog een gezellige avond met vrienden

Polaroid Wall 18-6

Deze lieve rebels had ik alweer een tijd niet gezien. Iedereen is lekker op z’n Hollands druk met zijn of haar carrière of new-borns, en daardoor gaat de tijd toch weer verdomd snel. Ik vind het altijd heerlijk om weer bij ze te zijn!

10. Een fijne zondagmiddag

Polaroid Wall 18-8

Een spontane afzegging van een afspraak zorgde gisteren voor een heerlijk vrije zondagmiddag. De zon scheen enorm lekker, dus we doken om de hoek van ons huis het park in. In Park Frankendael (dat is een heel mooi park in Amsterdam Oost) zit een soort verborgen bos wat voor mooie plaatjes en een fijne wandeling zorgde. Daarna genoten van de zon op een bankje. Zo simpel, zo fijn. Ook dronken we spontaan een kopje koffie met een goede vriend. Wat een fijne afsluiter van deze paar hectische weken!

Zoals ik al zei, is het deze maand erg druk vanaf mijn kant. De drukte zorgt er ook voor dat ik minder goed bezig ben met het opschrijven waar ik dankbaar voor ben, en daarom is het extra fijn dit korte overzicht te maken. Dus vertel: waar ben jij dankbaar voor deze weken?

Meer Polaroid Walls vind je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.