DAGBOEK

Polaroid Wall #19

10 momenten van de afgelopen weken waar ik dankbaar voor ben. Omdat ik het belangrijk vind om stil te staan bij de kleine dingetjes waar ik blij van word.

1. Een bezoekje aan de pompoenboer

Polaroid Wall 19-6

Ik werd uitgenodigd om een dagje mee te lopen bij een biologische pompoenboerderij. Ik vond het onwijs leuk om alles van dichtbij te zien en mee te maken. Ik kon er de mooiste plaatjes schieten en werd intens rustig van de omgeving. Ik heb dan ook veel tijd en aandacht besteed aan het report hierover.

2. Manifest

Polaroid Wall 19-9

Ik schreef een soort ‘Manifest der Moderne Hippiesch‘ waar ik super leuke reacties op heb gekregen. Het heeft mij ook echt weer geholpen met wie ik ben en welke kant ik op wil gaan. Fijne tijden!!

3. Fijn plekje

Polaroid Wall 19-10

Twee weken terug kon ik eindelijk eens een bezoekje brengen aan Mevrouw Bouwers. Super leuk en fijn plekje voor de beste cadeaus! Ik ga er snel weer eens langs om in te slaan.

4. Workshop

Polaroid Wall 19-7

Vorige week gaf ik de tweede blogworkshop in het prachtige Wicked Grounds! Ondanks dat ik ziek was, was het weer een succes!

5. Kleine dingetjes

Polaroid Wall 19-2

Tijdens de herfst vind ik het fijn me te focussen op de (her)inrichting van het huis. Een paar weken geleden kreeg ik prachtige bloemen van m’n vriend, waarvan ik 1 takje heb gedroogd. Dat zorgde voor dit mooie resultaat. Die heb ik in een mooi glazen lijstje gedaan en hangt nu in de slaapkamer! Dit is dus echt zo’n heel klein dingetje waar ik heel blij van word!

6. Verheugen op m’n roadtrip!

Polaroid Wall 19-8

Op vakantie zijn is heerlijk, maar ernaartoe leven kan soms ook zo lekker zijn! Muziek klaarzetten (zie playlist!), bedenken welke kleding ik mee wil nemen… Aankomend weekend vertrek ik met m’n zus naar Zuid-Frankrijk voor een roadtrip en daar hebben we toch een zin in! Man man man! Just the right timing 🙂 Voor ons allebei!

7. Herfst!

Polaroid Wall 19-4

Het wordt koud. Soms zien we niets anders dan grijze luchten. Daar kan ik nooit zo goed tegen, en eerlijk gezegd vind ik het nog steeds heel moeilijk. Ik word vaak ook gelijk ziek, want m’n lichaam vindt het 10 x niks. Maar op die mooie zonnige dagen is het zo fijn mooie plaatjes te schieten en goed om je heen te kijken 🙂

8. Mooi Amsterdam

Polaroid Wall 19-5

Na een week flink ziek te zijn geweest, kon ik gisteren eindelijk weer een fijne wandeling maken. En dan is een straatje zo dichtbij zo slecht nog niet. Wat is mijn buurtje toch ook mooi!

9. New Doctor in the House!

Polaroid Wall 19-3

Een nieuw kleed in de huiskamer zorgt voor een nieuw gevoel. Super blij mee! Van House Doctor 🙂

10. Opa & oma 65 jaar getrouwd

Polaroid Wall 19-1

Deze week vierden we dat mijn opa en oma 65 jaar getrouwd zijn. WAUW. Hoe ‘briljant’ is dat? 😉 Zouden wij dat nog kunnen halen, als we al ooit gaan trouwen? 😉

Ik ben ook onwijs dankbaar voor Liselore, die me helpt met de vertalingen van deze website. Én voor Suus die sinds vorige week actief aan de slag gegaan is met het Instagram-account @modernehippies. Hier heb ik geen foto’s van, maar het moet gezegd! Thanks you ladies!!!

Waar ben jij dankbaar voor deze week? 🙂

Meer Polaroid Walls vind je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.